fbpx

Turistički Internet pool Srbije

Pet značajnih turističkih sajtova na Internet prostoru Srbije – VisitSerbia.org, Serbiatouristguide.com, Selo.co.yu, Sportskepripreme.com i Kongresniturizam.com su dogovorila formiranje turističkog Internet pula Srbije u cilju intenziviranja saradnje u promociji Srbije na Internetu.

Uviđajuci sve veći značaj Interneta i efekte Internet promocije Srbije u svetu, ovi sajtovi već  godinama rade na promociji različitih segmenata turističke ponude Srbije.


VisitSerbia.org je prvi i jedini online rezervacioni sistem za smeštaj u Srbiji, ozbiljan turistički portal sa kalendarom dešavanja, ponudom izleta.

Serbiatouristguide.com je turistički vodič kroz Srbiju, turistički portal o Srbiji, medijski partner i PR sajt turističke privrede Srbije kao i mesto odluke posetioca za putovanjem po Srbiji.

Selo.co.yu je sajt posvećen seobuhvatnom predstavljanju seoskog turizma Srbije.

Sportskepripreme.com je sajt namenjen sportskim klubovima prilikom organizacije priprema i objedinjuje sve neophodne elemente: hotele, prevoznike, kampove i sportsku opremu.

Kongresniturizam.com je sajt posvecen segmentu poslovnog turizma i organizovanja kongresa, seminara i svih vrsta specijalnih događaja sa ponudom adekvatnih hotela, kongresnih centara, aviokompanija, agencija i restorana.

Promocijom na internetu ovi sajtovi trude se da doprinesu poboljšanju imidža zemlje i sami utiču na povećanje broja turista, a samim tim i povećanje turistickih prihoda. Saradnja ovih sajtova trebalo bi da doprinese jedinstvenijoj ponudi ovdašnjih turističkih usluga, u segmentima ovog tržišta koje sajtovi iz turističkog Internet pula pokrivaju.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Turistički Internet pool Srbije, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Komentari su zatvoreni.