fbpx

Treninzi za više poslovnih pozicija po polazniku na Internet Akademiji

Od prvog novembra kreće edukacija pete generacije polaznika Internet Akademije, jedine obrazovne institucije na ovim prostorima koja objedinjuje praktično sve oblasti poslovne primene Interneta.

Internet Akademija – Kako naučiti da se jednostavno primeni tehnologija u digitalnom poslovanju

Internet Akademija predstavlja specifičan tip savremenog neformalnog obrazovanja koji se kreira i organizuje u sklopu kompanije Link Group, koja je poznata po IT Akademiji i Biznis Akademiji.

Internet Akademija spaja oblasti edukacije u sklopu IT Akademije i Biznis Akademije – kako primeniti savremenu tehnologiju u poslovanju. Na IT akademiji se uči kako kreirati, upravljati i održavati savremene IT sisteme, dok se na Internet Akademiji uči kako da se od IT-a zaradi, poveća prihod, unapredi poslovanje

Kako je osmišljen i organizovan program Internet Akademije, i zašto je tako osmišljen? Specifičnosti Internet Akademije

Imam čast da već pet godina osmišljavam i organizujem program Internet Akademije. Program edukacije se menja svake godine i prilagođava se konkretnim aktuelnim potrebama za atraktivne digitalne poslovne pozicije. U poslednjih godinu dana sve edukacija za sve poslovne pozicije je značajno unapređena, uključujući i povećanje broja časova praktične nastave, radionica i treninga.

Sistem edukacije je osmišljen tako da za period vremena kao na postdiplomskim studijama (2 semestra, devet meseci efektivne edukacije) izučava kombinacija aktuelnih sistemskih i praktičnih znanja za konkretne poslovne pozicije. Za rezultat, polaznici Internet Akademije imaju mogućnost da polažu za nekoliko prestižnih internacionalnih sertifikacija, za koje se upravo zahteva potrebna kombinacija aktuelnih sistemskih i praktičnih znanja, koja se izučavaju na svim smerovima.

Posebno smo ponosni na kvalitet programa i načine izvođenja treninga za potrebe veoma specifičnih poslovnih pozicija kao što su menadžeri za vođenje projekata na internetu (online project management), poslovne pozicije za rad u digitalnim agencijama (digital account manager, digital marketing planner), kao i edukacija za u poslednje vreme veoma traženu poslovnu poziciju analitičara podataka.

Posebna se pažnja posvećuje unapređenju programa i njihovog načina izvođenja za popularne poslovne pozicije e-trgovaca i e-prodavaca, SEO i copywriting menadžera, menadžera za PPC i ostale digitalne kanale oglašavanja, kao i za menadžere društvenih mreža.

Treninzi za osam grupa poslovnih pozicija: E-trgovina i E-prodaja, E-biznis i Digitalni Marketing, PPC i Digital Channel Management, Digital Account Management i Digital Planning, Online Project Management i Data Analysis.

Osnovna specifičnost programa Internet Akademije je sveobuhvatnost tematika koje se obrađuju na različitim programima ove edukacije, koji su podeljeni u četiri glavne celine – smera, u kojima se polaznici edukuju za osam grupa poslovnih pozicija koje se traže na tržištu kod nas i u svetu:

Svi predmeti na ovim programima su osmišljeni tako da imaju za cilj da daju kao rezultat konkretna praktična znanja, primenljiva u konkretnim poslovima na koje se dati predmet odnosi.

U tom kontekstu se biraju i predavači, čije su osnovne karakteristike znanje iz prakse i sposobnost prenosa znanja. Kako su predmeti podeljeni na posebne module, imamo mogućnost da biramo predavače koji su se dokazali u praksi u različitim specifičnim oblastima. Obzirom da se predmeti slušaju jedan po jedan, polaznici mogu da obrate pažnju na svaku pojedinačnu oblast u sklopu šireg predmeta.

Posebno je važno što se u sklopu uže stručnih predmeta izvode i radionice i treninzi pored klasičnih predavanja zasnovanih na izučavanju teorije kroz izučavanje praktičnih primera primenljivih u praksi. Polaznici ove edukacije se podstiču da aktivno dodatno izučavaju obrađivanu tematiku na projektu koji sami odaberu.

Važno je napomenuti da ovo nije formalna edukacija, odnosno da bi se iskoristile prednosti Internet Akademije nije dovoljno slušati predavanja, poželjno je što pre primeniti naučeno na nekom praktičnom projektu.

U zavisnosti od želje polaznika, edukacija se može pohađati klasično u učionicama ili onlajn.

Nakon ovih studija može se polagati za više internacionalnih sertifikata, od kojih su najvažniji Chartered Institute of Marketing (CIM) Diploma in Digital Marketing i IQN Diploma in Marketing. Svim polaznicima je omogućena dodatna priprema za polaganje besplatnih Gugl sertifikata.

O dodatnim prednostima Internet Akademije možete proučiti veb sajt ove edukativne insitiucije.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Tagovi: 

Autor teksta: Dragan Varagić, 04/10/2019, RSS

Komentari su zatvoreni.