fbpx

SrbijaTrguje.com i Pogodak.co.yu na B92.net

Na sajtu B92.net objavljena je vest da je sajt SrbijaTrguje.com dobio jednu od nagrada na šestom Simpozijumu E-trgovina. Dopadaju mi se komentari èitalaca b92.net, koji potvrðuju da se radi o veoma interesantnom projektu. Njegova najveæa snaga bi trebalo da bude upravo to da ovaj projekat radi dosta osoba, a da je softverska platforma samo alat. Na žalost, najveæi broj ovdašnjih poslovnih modela zasniva se na varijanti da neko napravi sajt i oèekuje da æe mu posetioci “raditi posao”. Bez rada nema kvalitetnog poslovanja ni na Internetu.

Sledeæa vest na B92.net bavi se prvoj Internet aukciji za reklamni prostor za TV emisiju “Postanite predsednik”, koju je osvojio Pogodak.co.yu.

Bitno je da se što više (afirmativnih) vesti pojavljuje u medijima na temu interneta, jer na taj naèin se dodatno ubrzava pojava sve ozbiljnijih poslovnih modela online.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
SrbijaTrguje.com i Pogodak.co.yu na B92.net, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Komentari su zatvoreni.