fbpx

Sophos u Srbiji u reklamnom budžetu za 2008. g. nema stavku – klasični marketing!

Sophos, jedna od najvećih svetskih kompanija iz oblasti softverske zaštite (anti-virus, anti-spam, firewall), već duže vreme vodi aktivnu politiku izuzimanja klasičnih sistema oglašavanja u odnosu na Internet oglašavanje. Kada se određivala budžetska politika za ovu godinu, predstavnik firme Smart d.o.o., koja je sertifikovani partner i distributer Sophos softvera za područje Srbije, dobio je prošle godine ipak određena sredstva za reklamiranje u časopisima.

Ove godine, pri određivanju reklamnog budžeta za sledeću godinu, totalno je izbačena  stavka klasičnog oglašavanja. G. Rakita, direktor Smart d.o.o. pitao je predstavnika Sophos-a, koji je predstavljao politiku oglašavanja ove firme u narednoj godini, da li se ipak planira neki budžet za klasično oglašavanje, i čovek mu je eksplicitno odgovorio da se Sophos okreće isključivo Internet oglašavanju u celom svetu, pa i u Srbiji!

Ako neko ima informacije o još nekim firmama koje kod nas više ne koriste klasično oglašavanje, neka slobodno napiše na ovom postu komentar, ili neka mi pošalje poruku preko kontakt stranice.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Sophos u Srbiji u reklamnom budžetu za 2008. g. nema stavku - klasični marketing!, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

1 odgovor na Sophos u Srbiji u reklamnom budžetu za 2008. g. nema stavku – klasični marketing!

  1. Darko says:

    Nisam 100% Siguran ali sa velikom sigurnoscu mogu reci da se iskljucivo internet oglasavanju okrecu firme iz Novog Sada: “POSITIVE” i “ION SOLUTIONS“!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Komentari su zatvoreni.