fbpx

Preporuka: Funkcioner Vladajuće Stranke Srbije

Do bloga Funkcionera VSS (Vladajuća Stranka Srbije) došao sam preko jednog od aktuelnih blog agregatora.

Ne znam da li se stvarno radi o osobi koja se nalazi u “strukturama” vlasti, ali je činjenica da se definitivno razume u to kako stvari interno funkcionišu sa aspekta konkretnih aktivnosti vlasti, unutar-partijskih interesa, konkretnih odnosa pri definisanju aktivnosti vlasti i sl. Iz toga zaključujem da je veoma verovatno ipak osoba koja je sudeonik cele priče o vlasti, ali da iz razloga onoga što može tamo da vidi i čuje, odlučio/la je da se malo “pozabavi sa ovom tematikom” u blog formi, i to veoma uspešno.

Dopada mi se da što se radi o osobi koja ima znanja o domaćoj blogosferi, u prijatelje je postavio i neke blogere, a način pisanja garantuje sve veću čitanost.

Ovo je jedan od nekoliko blogova koje sam u poslednje vreme baš čitao, a mislim da je definitivno najinteresantniji blog koji sam video od vremena Mie.

Nastavak: 4 godine kasnije – Funkcioner Vladajuće Stranke Srbije

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Preporuka: Funkcioner Vladajuće Stranke Srbije, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

2 odgovora na Preporuka: Funkcioner Vladajuće Stranke Srbije

 1. Hvala Vam, Dragi Gospodine, na toploj preporuci svojim čitaocima. Ako ikada budete imali neku nedaću čije rešavanje može ići u Korist Poreskih Obveznika, nemojte se ustručavati i slobodno mi se obratite.

  Srdačan pozdrav,
  Funkcioner VSS

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. Danijela P. says:

  Sada sam nasla ovaj post. Otisla sam na sajt i odusevila se. Super je da postoje ovakvi blogovi kao sto je Funkcioner VSS. Narocito za period izbora koji nam slede…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Komentari su zatvoreni.