fbpx

Prikaz: SuveniriSrbije.com

Želim da ukažem na primer sajta SuveniriSrbije.com, koji objedinjuje preglednost, dopadljiv dizajn (o ukusima ne vredi raspravljati), sa kvalitetno osmišljenom navigacijom, interesantnim izborom proizvoda, kao i samim usmerenjem na oblast nacionalnih suvenira.

Srbija suveniri
Ova online prodavnica primer dobro osmišljenog sajta, gde kvalitetno objedinjavanje gore-pomenutih osnovnih karakteristika, uz kvalitetnu promociju i dobro odrađene postprodajne aktivnosti (distribucija, prodajna promocija za dalju kupovinu, itd.), trebalo bi da daje za efekat isplativ projekat, i uspešan primer kako treba razmišljati pri kreiranju e-prodavnice.

Uz prethodno navedeno, interesantan je i način predstavljanja zaštite autorskih prava – “Zakonom zaštićen”, uz ime firme koja ga je uradila (“Skrojila i sašila”) – Krojač d.o.o. U celini, nadasve interesantan i poučan način kreiranja kvalitetnog Web sajta, i nadam se da mu je uspeh podjednako osiguran.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Prikaz: SuveniriSrbije.com, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

5 odgovora na Prikaz: SuveniriSrbije.com

 1. horacije says:

  Samo sto je realan problem nedostatka engleskog jezika na sajtu, a svrsishodno bi bili i jos neki strani jezici. Tesko da ce te Vi iz Novog Sada da kupite oslikanu tikvicu iz Loznice….

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. Eniac says:

  Krojac je poznat po dobrom dizajnu, izmedju ostalog i redizajn InfoStuda je radila ta ekipa (mozda je i jedan covek nisam siguran). Jos jedan primer sajta o kome sam hteo da pisem jeste http://www.jaffa-ad.com. Izgleda da sve vise firmi uvidjaju potrebu za ulaganjem u KVALITETNO online pristustvo i to je dobro

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 3. Draganva says:

  Jeste, nedostatak engleskog jezika je definitivno problem.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 4. Postovani Dragane,
  Zahvaljujemo Vam se na lepom prikazu portala Suveniri Srbije, koji nas je ucvrstio u nameri da ostvarimo postavljene ciljeve. Projekat je prvi put promovisan na sajmu turizma u Beogradu ove godine, kada je i poceo jednomesecni test period portala. Od tada se na konkurs prijavilo vise od 200 proizvodjaca i starih zanatlija, ugovori su potpisani sa njih 70, otvoren je info centar za pomoc proizvodjacima suvenira u unapredjenju rada.
  Projekat je podrzan od strane Turisticke organizacije Srbije, i nas zajednicki sledeci korak je i organizacija Sajma suvenira u decembru u Beogradu.
  U osnovi projekta jeste i verzija portala na engleskom jeziku. Do sada su uradjeni i prevod i engleska verzija portala, sto cemo prezentovati kada budemo pronasli jednostavan i isplativ nacin da sa ovim proizvodima nastupimo na svetskom trzistu. Naime, kao pravno lice koje posluje u Srbiji, svako slanje unapred placene robe izvan granice tretira se kao izvoz, za sta je neophodno angazovanje speditera, sto znatno podize cenu proizvoda. Racunica je takva da se isti iznos uplacuje i za jedan opancic i za ceo sleper opancica. Jedno od resenja jeste otvaranje poslovnice u inostranstvu ili saradnja sa inostranim distributerom. Internet servisi su moguci (npr. 2CheckOut), ali kako smo mi distributeri, ne bismo zeleli da nasi dobavljaci na isplatu cekaju duze od ugovorenog.
  Pokazalo se da je internet, uz pazljivo vodjene marketinske aktivnosti, najjace promotivno sredstvo u razvoju projekta.

  Jos jednom, iskreno Vam se zahvaljujemo na prikazu i podrsci.

  Ana Jovanovic, izvrsni direktor, Krojac d.o.o.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 5. JJ says:

  🙂
  Suveniri Srbije su nesto sasvim drugacije od onoga na sta smo navikli!
  Bravo, Krojaci!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Komentari su zatvoreni.