fbpx

Praćenje posećenosti sajtova u Hrvatskoj – Projekat Gemius

Komentar: ovo i nama treba…

PRIZMA odabrana kao izvođač i partner u projektu GEMIUS
Piše Mile Lazar, 26.04.2006. (www.webmajstori.net)

Vodeća tvrtka na području istraživanja Interneta u srednjoj i istočnoj Europi, proširila je svoje istraživačke aktivnosti i na naše prostore. Tako da su sada njihova stručno-istraživačka rješenja, analize i savjetovanje na području Interneta dostupne i u Hrvatskoj. Partner Gemiusa S.A. u Hrvatskoj postala je tvrtka PRIZMA istraživanja, koja je zajedno s partnerskom agencijom CATI Ljubljana odgovorna za istraživanje ne samo u Hrvatskoj, nego i u Sloveniji, BiH i Srbiji. Projekt će se u Hrvatskoj provoditi uz podršku i suradnju s udrugom za interaktivni marketing – INAMA.

Gemius projekt je projekt mjerenja posjećenosti Internet (web) stranica, koji se izvodi s istom metodologijom u državama zapadne i srednje Europe. Pored osnovnog mjerenja posjećenosti, ovaj projekt također nudi različite informacije o samim korisnicima Internet stranica i mnoge druge relevantne informacije.

Projekt Gemius, koji je prvenstveno namijenjen internet medijima, vlasnicima internet stranica, te agencijama i oglašivačima, nudi više različitih korisničkih modula:

-gemiusTRAFFIC (praćenje i analiza posjećenosti internet stranica; podaci su ažurirani svakih 15 min, što za naručitelja predstavlja mogućnost konstantnog nadzora nad stanjem na svojoj Internet stranici kao i prilagođavanje internetskom okruženju tržišta u realnom vremenu).

-gemiusAUDIENCE (analiza socio-demografske strukture korisnika Internet stranica, kao temelj svakog marketinško-strateškog planiranja)

-gemiusAUDIENCE PLUS (analiza socio-demografske strukture korisnika Internet medija je prvenstveno namijenjena agencijama i oglašivačima kod planiranja internetskog medijskog tržišta). Osnovna usluga SKRIPTA, kojom se internet stranica postavlja na zemljopisnu kartu europskog projekta, besplatna je i dostupna svima vlasnicima Internet stranica.

Projekt Gemius izvoditi će se kontinuirano, a rezultati istraživanja su naručitelju dostupni u realnom vremenu.
Projekt će široj javnosti biti detaljno prezentiran 11. svibnja.

—————
Detaljnije:
http://www.cati.hr/gemius/
http://www.gemius.com/English/

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Praćenje posećenosti sajtova u Hrvatskoj - Projekat Gemius, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Komentari su zatvoreni.