fbpx

PR Crisis Case: Metals banka

Prilikom koncipiranja i updateovanja informacije o evidentno kriznoj situaciji u novosadskoj Metals banci želim još jednom da napomenem da su ljudi ključ uspeha u svemu, a u korporativnom komuniciranju je njihovo mesto posebno značajno.

Naime, ubrzo po objavljivanju posta na mom blogu na kojem je objavljena prva informacija o ovom slučaju u celokupnoj srpskoj javnosti, lično me je kontaktirao gospodin Danilo Koprivica, direktor direkcije za marketing i korporativno komuniciranje Metals banke. Na izuzetno profesionalnom nivou dao je na značaju temi koju sam obradio, informisao me lično o trenutnoj situaciji i najavio na koji način će Metals banka sa javnošću (koja uključuje i blogosferu) komunicarti u nekoliko narednih časova krize.

Zahvaljujući tako profesionalmo i moram priznati odgovornom pristupu predstavnika Metals Banke ažurirao sam tekst, a tekst sličnog sadržaja, vrlo stručno obrađen i aktuelan u narednih nekolio časova pojavio se u još nekim medijima (klasičnim)….

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
PR Crisis Case: Metals banka, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Komentari su zatvoreni.