fbpx

Nove najave sa Simpozijuma E-trgovina

Novi pokrovitelji simpozijuma su Ministarstvo za trgovinu i turizam, kao i IIM/EURO postdiplomske studije (FTN, Novi Sad).

U obrazloženju za isticanje pokroviteljstva Ministarstva za trgovinu i turizam, na sajtu www.etrgovina.org stoji:

“Ministarstvo trgovine, turizma i usluga je u okviru godišnjeg operativnog plana aktivnosti u 2006. godini definisalo i projekat uvođenja elektronske trgovine. Cilj projekta je povezivanje privrednih subjekata i potrošača na domaćem i inostranom tržištu preko Internet prodaje. U toku je i izrada nacrta zakona o elektronskoj trgovini koji će se uskoro naći na javnoj raspravi. Predstavnici ministarstva predstaviće učesnicima simpozijuma planirane aktivnosti u ovoj oblasti.”

Pored pomenutih obaveštenja, zvanično je objavljena lista do sada potvrđenih radova, koja se malo razlikuje od postojeće na ovom sajtu. Uskoro će se pojaviti i ažurirana lista sa dodatnim prijatnim iznenađenjima o nastupima i predstavljanjima ove godine na Simpozijumu.

Detaljnije na sajtu www.etrgovina.org.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Nove najave sa Simpozijuma E-trgovina, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Komentari su zatvoreni.