fbpx

Foto-konkurs kao podrška dojenju

Juče sam dobio informaciju od Maje Vasić o foto-konkursu udruženja “Roditelj” (koordinator foto-konkursa, radila je između ostalog i aktuelni dizajn sajta Pretraga.co.yu).

Foto konkurs - Podrska dojenju

Udruženje “RODITELJ-Novi Sad” povodom Svetske nedelje dojenja, koja se u našoj zemlji obeležava u prvoj nedelji oktobra, organizuje foto-konkurs za izbor najbolje fotografije na temu ‘Dojite s ponosom‘. Cilj foto-konkursa je da se na fotografijama zabeleži jedinstveni trenutak u kome se beba na majčinim grudima hrani najdragocenijom hranom, majčinim mlekom. Na ovaj način će budućim majkama biti poslata poruka koja je upravo i tema ovog konkursa, da s ponosom doje svoje bebe jer je to najbolja i najkvalitetnija hrana i da je sam čin dojenja nezamenljivo iskustvo i za bebu i za majku.

Za konkurs se primaju klasične fotografije minimalnog formata 13×18 na foto papiru ili digitalne fotografije u rezolucijama od minimum 1800×1200 piksela. Pravo učešća na konkursu imaju amaterski i profesionalni fotografi sa teritorije Srbije. Fotografije koje učestvuju u konkursu moraju biti poslate najkasnije do 23. septembra 2007. godine.

Pogledajte kompletne propozicije i rokove za konkurs.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Foto-konkurs kao podrška dojenju, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Komentari su zatvoreni.