fbpx

Flert žurka u Route 66 Novi Sad

U četvrtak prošle nedelje Klub Route 66 priredio je interesantnu žurku pod nazivom “Devojka traži bicikl”, ili kraće – Flert žurka.

Devojke i mladići su prvo popunjavali upitnik sa željenim karakteristikama partnera i svojim namerama i željama. Nekoliko dana ranije, u centru Novog Sada nalazio se štand sa pozivom na ovu žurku, gde se na licu mesta mogao popuniti formular, a oni koji su  diretno došli na žurku, popunjavali su formular u samom klubu.

U određenom momentu podaci su unešeni u kompjuter koji je napravio predlog parova na osnovu zajedničkih karakteristika upisanih u upitnik, gde su prisutni na žurci dobili šifrovane kontakt podatke. Najveći broj prisutnih komunicirao je putem SMS-a gde je umesto imena stajao broj, pa ako osoba odgovara, onda može i direktnije.

Win-Win poslovni model

Pročitao sam opširan prikaz o ovom događaju u jučerašnjem novosadskom izdanju novina Blic (nema članaka na sajtu, na žalost), gde se dalje razvija priča o tome kako je veoma teško u sadašnje vreme doći u situaciju da upoznaš nekoga u preglasnim kafićima, ili na drugim mestima gde muškarci i žene sede odvojeno, a niko ne prilazi (a i kada se to dešava, deluje veoma nategnuto). Internet se pominje kao dobra alternativa, ali ipak sagovornici su veoma pohvalili ovaj prvi pokušaj da se u NS-u napravi ovakav zabavni događaj (kako napominju organizatori u Route 66).

Meni se u ovoj vesti veoma dopada poslovni koncept koji stoji iza cele priče. Imate neki kafić kojem trebaju gosti, a sa druge strane imate veliki broj onih koji imaju problem da stupe u emotivnu vezu (ili ih žele više i češće).

Organizovanje višesatnog događaja, u kojem se prvo dešava zagrevanje (pa treba popiti nešto), pa zatim samo direktno upoznavanje (ako situacija pođe na dobro), gde je definitivno potrebno naručiti piće (ili nekoliko pića da  situacija traje što duže) za sebe i za potencijalnog partnera, donosi direktnu korist organizatoru, odnosno mestugde se ovakav događaj održava. Svi su zadovoljni – potencijalni parovi koji su došli da da ih neko dovede u željenu situaciju, i kafić (klub, trebalo bi da je gabaritnije mesto) koji se lako popuni sa onima koji će da naručuju piće nekoliko sati.

Mislim da će ovakvih žurki biti u narednom periodu sve više u Srbiji, jer su nadasve isplative…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Flert žurka u Route 66 Novi Sad, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Komentari su zatvoreni.