fbpx

Da li postoje Blog Grupies – Blogies?

Ovo interesantno pitanje postavio je Walker na svom blogu. U kontekstu ove blog priče

Grupies, pored svog poznatog, adult-related značenja, predstavlja grupu osoba, koja prati rad određene osobe, poistovećuje se sa njenim delom i ličnošću, oseća bliskost, i počinje da želi više…

Činjenica je da u našim uslovima teško da je situacija baš takva da ima ekstremnih slučajeva popularnosti blogera, ali to ne znači da se to neće desiti u narednom bliskom periodu.

Ovo pitanje me je podsetilo na nekoliko “slučajeva” koje sam imao prilike da čujem i da vidim, ali se oni odnose na osobe koje su postigle neku vidljivost, prepoznatljivost, uspeh u oblastima koje nisu čisto blogovanje, ali da blogovi takvih osoba privlače veliku pažnju “poštovalaca”.

Kako blogosfera prenosi ono što su inače ljudi u svom životu, ne čudi me da će se kod nas pojaviti neke “blogerske zvezde”.

Inače, ova pojava je čisto negativno psiho-socijalno stanje pojedinca koji zbog nekog tipa samo-nezadovoljstva poistovećuje sa slikom koju stvara o nekoj osobi, grupi, i sl. Jedan moj prijatelj je nedavno preporučio recept za one koji imaju problem sa sopstvenom aktivnošću, koja obično predstavlja osnovu ovakvih i sličnih stanja – umesto “voleo bih”, načini da iskrena rečenica počinje sa “uradiću”, ili još bolje sa “radim na”…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Da li postoje Blog Grupies - Blogies?, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

1 odgovor na Da li postoje Blog Grupies – Blogies?

 1. svetlana says:

  blogerskih zvezda vec ima

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Komentari su zatvoreni.