fbpx

Adria Media Serbia postala vlasnik sajta Yumama.com

Publishing MamaPreuzimanjem izdavačke kuće Publishing Mama, Adria Media Srbija je postala vlasnik Web sajta Yumama.com, najstarijeg i najpopularnijeg sajta iz oblasti roditeljstva u Srbiji. Ova transakcija trenutno je u postupku odobrenja Komisije za zaštitu konkurencije, oficijelnom telu za borbu protiv monopolizma u Srbiji.

Publishing Mama je izdavač časopisa “Mama” i “Trudnoća”, a sajt Yumama.com postoji praktično 10 godina. Kreiranje CMS verzije ovog sajta 2000. g. i prateće zero budget online reklamne kampanje, bio je jedan od mojih prvih ozbiljnijih online projekata.

Bernd Rademann, CEO izdavačke kuće Adria Media Serbia, izjavio je: Kvalitet i uspeh koji su ovi časopisi i internet sajt postigli kod glašivača, savršeno se uklapaju u našu strategiju razvoja u Srbiji”.

Ovo je samo jedan u nizu primera (npr. kupovina E-magazina od strane Color Press Grupe) koji će se tek dešavati na našem “medijskom tlu”,tj. tzv. medijsko ukrupnjavanje tržišta i povećanje broja vlasnika velikih grupacija sajtova (tzv. Media Properties).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Adria Media Serbia postala vlasnik sajta Yumama.com, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

2 odgovora na Adria Media Serbia postala vlasnik sajta Yumama.com

  1. Prava prilika za promenu domena 😉

    Čestitke vlasnici i svima koji su na neki način doprineli njenom uspehu. AMS je ozbiljna kuća koja ima resurse da ovaj projekat, zajedno sa celokupnom domaćom web scenom, podigne na ozbiljniji nivo – što je dobro za sve nas koji smo u tim vodama.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  2. Srdjan says:

    Da li se zna za koju je sumu kupljen sajt yumama.com ?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Komentari su zatvoreni.