fbpx

Da li ste zainteresovani za dobrobit vašeg bloga i ovdašnje blogosfere? – Učestvujte u regionalnom istraživanju blogosfere #Blogometar15

Još od početka intenzivnog rasta broja blogera 2008. g. u regionu, pojavljuju se različite inicijative za unapređenje položaja blogera i mogućnosti da ovdašnji blogeri imaju što više koristi od toga vode svoj blog.

Do danas se nije desilo da je kreirano bilo kakvo iole ozbiljno istraživanje o blogovima, blogerima ili blogosferi u regionu, što se sada menja pozivom za istraživanje #Blogometar15 sporovodi Prometric servis i Centar za edukaciju Pro educa kao projekat PR Pepper Communications agencije, a autorka ovog istraživačkog projekta je Dragana Đermanović.

Cilj ovog istraživanja je da se što moguće više sazna o problemima, potrebama, nadama i očekivanjima blogera, kao i o ostalim potrebnim informacijama o blogovima i blogosferi koji bi trebalo da posluže kao polazna tačka za sistemsko unapređenje blogovanja u regionu.

blogometar 15

 

Blogeri, evo šta možete da uradite u samo 15 minuta za desetine hiljada blogera:

  1. Popunite istraživanje klikom na LINK
  2. Jednostavno napišite blog post kopirajući tekst o Istraživanju (ceo tekst koji možete kopirati i objaviti na svom blogu, baner, kao i ilustracije možete preuzeti OVDE)
  3. Podelite link do #Blogometar15 na društvenim mrežama klikom na ovaj LINK

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.6/10 (7 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 3 votes)
Da li ste zainteresovani za dobrobit vašeg bloga i ovdašnje blogosfere? - Učestvujte u regionalnom istraživanju blogosfere #Blogometar15, 7.6 out of 10 based on 7 ratings

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Tagovi: 

Autor teksta: Dragan Varagić, 04/03/2015, RSS

1 odgovor na Da li ste zainteresovani za dobrobit vašeg bloga i ovdašnje blogosfere? – Učestvujte u regionalnom istraživanju blogosfere #Blogometar15

  1. Anketa popunjena, podeljeno na mrežama!
    Moj prvi post: http://www.markethink.rs/internet-marketing/kada-sam-video-video/
    Da li sam sada i ja Bloger? 🙂 Neka ocena, savet, komentar?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 3.0/5 (4 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: -1 (from 1 vote)

Komentari su zatvoreni.