fbpx

Poslovna primena interneta na Internet Akademiji

Kompanija Link Group poznata po IT Akademiji i Biznis Akademiji, od ove godine pokreće “treći stub” neformalne jednogodišnje sertifikovane praktične edukacije u formi Internet Akademije.

Napomena: jedan sam od partnera ove institucije.

U sklopu Internet Akademije na jednom mestu su objedinjeni svi aspekti poslovne primene primene interneta, od samog načina definisanja i sprovođenja poslovanja, prodaje, promocije i upravljanja online medijima. Navedene oblasti poslovne primene interneta su na nivou programa Internet Akademije podeljene na četiri odseka sa po dva programa po odseku:

Svi programi su pažljivo kreirani u kontekstu konkretnih poslovnih pozicija koje se danas traže na domaćem i inostranom tržištu, a svaki pojedinačni program je napravljen na takav način da zadovoljava potrebe za konkretnim znanjima i veštinama za adekvatne poslovne pozicije na tržištu rada.

Internet Akademija u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori sa lokalnim predavačima

Ovo je prvi program u sklopu Link Group edukacije koji se istovremeno pokreće u četiri države regiona, gde je dodatno osmišljeno da svaki predmet po programu  parcijalno obrađuje više predavača iz različitih država.

Predavači su vrhunski praktičari iz oblasti poslovneprimene interneta iz regiona, čiji je osnovni ilj pored prenosa konkretnih i upotrebljivih znanja u praksi – motivacija da se materija koja se predaje na pojedinačnim predmetima samostalno produbi kroz konkretne projekte polaznika.

Veoma je važno da se ovaj program ne koristi samo za slušanje, već za primenu naučenog, jer to u osnovi donosi mogućnost posla.

Kombinacija klasične nastave i učenja na daljinu

Polaznici imaju mogućnost da biraju da li će nastavu na Internet Akademiji pohađati na klasičan način iliučenjem na daljinu, Sva predavanja se emituju i preko interneta, što omogućuje da iz različitih mesta pohađate nastavu.

Preporuka je da se za svako predavanje prethodno pripremite, da biste iskoristili mogućnost postavljanja konkretnih pitanja predavačima, i da na osnovu toga mnogo konkretnije naučiteono što vam je potrebno za uspešno usvajanje konkretnih znanja.

Najboljim polaznicima Internet akademije se garantuje posao nakon završetka programa edukacije.

Sertifikacija

U sklopu edukativnog programa Internet akademije na raspolaganju je mogućnost polaganja više internacionalnih sertifikata, među kojima su Google AdWords sertifikat i  Chattered Institute of Marketing sertifikat.

Programi na Internet akademiji su sadržajno prilagođeni potrebnoj materiji za polaganje internacionalnih sertifikata, ali jesvakako potrebno dodatno učiti i pripremati se za polaganje ovih sertifikata.

Dodatne mogućnosti koje se dobijaju školovanjem na Internet akademiji

Postoji veći broj prednosti školovanja na Internet akademiji, a ovom prilikom bih izdvojio značaj nekoliko dodatnih opcija unapređenja karijere i šanse za dolazak do posla:

  • Pristup različitim vrstama resursa Centra za razvoj karijere, od besplatnih predavanja koja mogu da utiču na poboljšanje vaših sposobnosti za dolazak do posla, preko savetovanja za kreiranje kvalitetnog CV-a, do uvida u aktuelnu ponudu poslova iz vaših oblasti interesovanja – www.razvoj-karijere.com.
  • Najbolji polaznici Internet Akademije imaju mogućnost da pohađaju tromesečni program radne prakse –Link Apprentice Internship Program.
  • Posebna prednost pohađanja programa na Internet akademiji jeste dodatna edukacija Personal Development Program, iz oblasti usvajanja veština koje direktno utiču na povećanu šansu za zapošljavanje – tzv. meke ili transverzalne veštine, kao što su motivacija, timski rad, analitičnost, komunikativnost, sampouzdanje, fokus, koncentracija, selekcija prioriteta i druge.
  • Link Group je jedina edukativna institucija u Srbiji i regionu koja polaznicima različitih programa formalne i neformalne edukacije pruža mogućnost dolaska do materijalnih i finansijksih resursa za pokretanje sopstvenog posla –  Link Business Incubator. Polaznici Internetakademijeimaju mogućnost da apliciraju za mogućnost da njihova poslovna ideja postane održiv posao preko ovog inovativnog programa.

Saveti za uspeh na Internet akademiji:

  • Trudite se da što više naučenog odmah pokušate da isprobate na nekom sopstvenom (internet) projektu.
  • Budite aktivni, pripremajte se za predavanja da bi postavljali predavačima pitanja čije odgovore baš vi tražite.
  • Pohađajte sve dodatne oblike unapređenja sosptvenih veština koje ćevam pomoći da uspešnije radite budući posao.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.2/10 (37 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -4 (from 18 votes)
Poslovna primena interneta na Internet Akademiji, 4.2 out of 10 based on 37 ratings

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Tagovi: 

Autor teksta: Dragan Varagić, 02/03/2015, RSS

Komentari su zatvoreni.