fbpx

Zarada od vaših slika na VizioShop.com majicama

Na ovom blogu je već bilo reči o VizioShop majicama. Radi se o uspešnoj online prodavnici sa još uspešnijim partnerskim (affiliate) programom (preko 350 sajtova u partnerskoj mreži) koji će biti predstavljen na ovogodišnjoj Konferenciji E-trgovina.

Vaše slike i vaša online prodavnica sa Vizioshop majicama

Pored klasičnog sistema partnerskog programa (postavite ponudu majica na vaš sajt, i dobijete proviziju ako je korisnik preko vašeg sajta došao u online prodavnicu i kupio majicu), od danas je u funkciji sistem kreiranja vaše prodavnice majica u sklopu sajta Vizioshop.com, gde ste u mogućnosti a postavite bilo koje vaše slike (umetničke radove, fotografije) koje će se prodavati odštampane na majicama (bitno je da imate autorska prava nad slikama – ne možete postavljati tuđe slike).

Pomenuti sistem je prvi partnerski program ovog tipa u Srbiji, ali i šire…

Ideja koja stoji iza celog poslovnog modela je da ako imate mogućnosti i znanja da napravite slike koje će korisnici kupovati odšampane na majicama, tada ste u mogućnosti da postavljanjem ovakvih radova zaradite dodatna sredstva (minimalno 118 din zarade po prodatoj majici, za sada).

VizioShop obavlja primanje narudžbina, izrađuje majice, vrši isporuku na datu adresu, naplaćuje prodate proizvode i obavlja eventualne reklamacije, a partneri koji žele da naprave svoju prodavnicu majica samo dodaju svoje slike u servis i dobijaju zaradu od prodatih majica. Majice se promovišu u sklopu sajta Vizioshop.com, a možete ih i vi dodatno promovisati.

Preko ove adrese možete videti primer jedne online prodavnice korisnika.

Ovaj sistem prodaje je svakako interesantan i onim firmama koje razvijaju ili imaju razvijene sopstvene brendove, ali ne žele da ulaze u čitavu proceduru kreiranja prodavnica i celokupnog sistema kreiranja i prodaje proizvoda u vezi sa svojim brendovima.

Savet za one koji žele da se oprobaju u postavljanju svojih majica – pogledajte koje se to majice najviše prodaju (koji motivi), i pokušajte nešto slično da napravite (ali bez krađe autorskih prava).

Informacije o dostupnim partnerskim programima ovog servisa nalaze se na adresi Zarada.vizioshop.com (detaljnije).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Zarada od vaših slika na VizioShop.com majicama, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Tagovi: 

Autor teksta: Dragan Varagić, 06/04/2009, RSS

1 odgovor na Zarada od vaših slika na VizioShop.com majicama

  1. CyberCat says:

    Vrlo zanimljiva ideja!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Komentari su zatvoreni.