fbpx

TV prilog o blogovima + podsećanje

Danas (utorak) na RTV 1 u terminu emisije “Novosadske razglednice” od 18:00 do 19:00 i sutra (sreda) u jutarnjem programu (od 07:00 do 08:30) biće prikazan prilog na temu blogova i blogovanja. Učesnici u razgovoru su Tetjana Vehovec i moja malenkost.

Nadam se da će vam se dopasti…

P.S. Neka neko snimi prilog i postavi naYouTube…

Podsećanje

19.02. ističe produženi rok za prijavu radova na konferenciju E-trgovina. Kada se uporedi broj prijava za radove koji je do sada stigao, u odnosu na prošlugodinu, za sada je razlika 2x u odnosu na prošlu godinu.

Zato, vodite računa o rokovima za slanje radova, jer neće svi radovi sigurno ući u glavni program…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
TV prilog o blogovima + podsećanje, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

1 odgovor na TV prilog o blogovima + podsećanje

  1. blog je danas postao popriste izrazavanja misljenja sasvim ozbiljnih razmjera… zato i ne cudi da se javnost pocela zanimati.. sve je dobro dok se tajna policija ne pocne zanimati.. u hrvatskoj je bilo privodjenja zbog navodnih odavanja drzavnih tajni na blogu… ja sam se malo salio na tu temu kada se urednistvo portala koji je vlasnik blog servisa na kome pisem zabrinulo zbog mog pisanja i hiljada poseta dnevni stotina komentara, pa me pocelo pomalo banirati… blog ce svakim danom postajati sve bitnije uporiste slobodno mislecih.. naravno i posljednje utociste za more neidentificiranih u stvarnom zivotu, ali oni ce se i u tom svijetu izgubiti kao i u realnom… pozdrav!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Komentari su zatvoreni.