fbpx

Treninzi “Kako da uspešno iskoristite Internet u poslovanju i promociji”, Banja Luka 17. i 18. decembar

Inovacioni centar Banja Luka organizuje 17. i 18. decembra skup treninga pod nazivom “Kako da uspešno iskoristite Internet u poslovanju i promociji“. U toku ova dva dana održaću četiri treninga u trajanju od po 3 sata na sledeće teme:

  • Kako kreirati i voditi kvalitetan online nastup organizacije?
  • Osnove optimizacije za pretraživače (SEO)
  • Osnovne postavke korišćenja društvenih medija
  • Unapređenje prodaje putem Interneta

Sva četiri treninga su koncipirana na taj način da omogućuju polaznicima sistemsko usvajanje osnovnih postavki kreiranja i vođenja online nastupa, osnove pozicioniranja organizacije u rezultatima pretraživanja, načini percepcije društvenih medija sa aspekta promocije i prodaje na Internetu, i prikaza osnovnih načina ostvarivanja unapređenja prodaje proizvoda i usluga korišćenjem Interneta kao kanala komunikacije.

Ishodi ovih treninga su:

  • Prepoznavanje šansi sa aspekta promocije i prodaje koje danas nudi Internet.
  • Razumevanje potreba dugoročnog angažmana oko Interneta u korist promotivnih i prodajnih efekata koje Internet može da pruži.
  • Razumevanje potrebe usvajanja poslovnih procedura koje omogućuju kvalitetno ostvarivanje zadataka online nastupa u kontektu promocije i prodaje na Internetu.
  • Konkretno prepoznavanje potreba u kontekstu aktivnosti iz oblasti promocije na pretraživačima (SEO) i aktivnosti na društvenim mrežama.
  • Razumevanje potreba za uspostavljanje i unapređenje prodajnih aktivnosti na Internetu.

Svi treninzi su osmišljeni na taj način da se predstavljena tematika obradi kroz konkretne primere i postavljanje polaznika u situacije koje se odnose na sopstvene potrebe online nastupa.

Polaznici ovih treninga dobijaju sertifikat o prisustvu na treninzima iz datih oblasti.

U slučaju da postoji dovoljno interesovanje za ovaj tip edukacije, u narednom periodu će se organizovati i dodatni treninzi sa konkretnijim obrađivanjem širokog spektra problematike online nastupa po različitim oblastima (detaljnija razrada pomenutih tema, uključujući i dodatne aspekta unapređenja online nastupa).

Cena pohađanja ova četiri treninga u periodu od dva dana je 220 BAM (110 EUR),
a detaljnije informacije o prijavljivanju možete skinuti sa ICBL Web sajta.

Nakon obavljenih treninga 17.12., održaću i besplatno predavanje studentima na temu “Kako rešiti problem sa zapošljavanje posle studija?“.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.1/10 (7 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Treninzi "Kako da uspešno iskoristite Internet u poslovanju i promociji", Banja Luka 17. i 18. decembar, 7.1 out of 10 based on 7 ratings

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Tagovi: 

Autor teksta: Dragan Varagić, 09/12/2012, RSS

Komentari su zatvoreni.