fbpx

Info o upisu na HR i E-biznis Specijalističke studije i preko Facebook-a

Upis na Specijalističke strukovne studije u sklopu poslovne škole IIM/EURO, Fakulteta tehničkih nauka je zvanično počeo i traje do 10. oktobra ove godine. Pored više puta ovde pominjanih studija iz elektronskog poslovanja (pitajte studente), u ponudi su još i Specijalističke strukovne studije iz upravljanja ljudskim resursima, kao i Kontroling i operativna revizija.

Za potrebe upisa kreirani su posebni događaji na Facebook-u za usmerenja Menadžment ljudskih resura i Elektronsko poslovanje.

Ako ste zainteresovani da bez obaveze čujete detalje koji se odnose na ovaj tip studija, možete se prijaviti preko sajta IIM/EURO da dobijete informacije o Orientation Day predstavljanju koje će se održati u poslednjoj nedelji septembra. Ova informacija će biti dostupna i preko stranica Facebook događaja (a i preko ovog sajta).

Ako vas zanima ovakav tip studiranja, bilo bi lepo a se prijavite na adekvatnu Facebook grupu, pa da imamo informacije o zainteresovanosti za ovaj tip unapređenja praktičnih znanja u poslu kojim se bavite, ili kojim želite da se bavite.

Za one koji još nisu našli, ovo je moj Facebook profil.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Info o upisu na HR i E-biznis Specijalističke studije i preko Facebook-a, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Komentari su zatvoreni.