fbpx

Promene u advertajzing industriji počinju…

Kako je ovaj tekst namenjen prvenstveno predstavnicima advertising industrije (marketing sektori, agencije, pojedinci), a kako se obično radi o “kreativnim i cool likovima” koji su obično “vizuelci”, vizuelno bih predstavio nekoliko veoma interesantnih detalja iz dokumenata kompanije FutureLab, istraživanja Američke asocijacije advertajzing agencija (AAAA), kao i Forrester-ovo istraživanje o tome kako bi trebalo da izgleda advertising agencija u 21. veku.

 

 

 

 

Ukratko, problem je u tome što advertajzing agencije, kao i odeljenja marketinga sa kojima ove agencije najviše i rade, još ne shvataju da je prosečni konzument značajno promenjen u poslednjih 10 godina zbog smanjenja slobodnog vremena i zbog prenatrpanosti  informacijama, koje su osnovne karakteristike savremenog doba.

Preporuka je da detaljno pregledate priložene dokumente i da ih pošaljete na što veći broj adresa marketinških odeljenja i advertising agencija/”kreativaca”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Promene u advertajzing industriji počinju…, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Komentari su zatvoreni.