fbpx

Poslovno povezivanje sajtova za zapošljavanje iz Srbije, Hrvatske i BiH

Infostud i njegov sajt za zapošljavanje www.poslovi.infostud.com postigli su dogovor o saradnji sa  www.moj-posao.net vodećim portalom za zapošljavanje iz Hrvatske i www.posao.ba glavnim sajtom za regrutaciju iz Bosne i Hercegovine.

Radi se o poslovnom povezivanju liderskih sajtova za zapošljavanje u ovim zemljama, a u cilju poboljšanja kvaliteta ponude na regionalnom tržištu rada. Saradnja će se odnositi prvenstveno na međusobnu razmenu poslovnih kontakata, zajednički nastup prema poslodavcima koji traže radnike u regionu, kao i razmenu drugih informacija o zapošljavanju, korisnih ljudima koji traže posao jer će ih upoznati i sa ponudom poslova u okruženju.

„Reč je o povezivanju tri sajta koji su broj 1 u svojim oblastima rada i čija će saradnja i razmena iskustava doneti dodatne prednosti za naše korisnike. Posebna prednost za poslodavce iz Srbije jeste u činjenici da će im poslovi.infostud.com direktno omogućiti da traže radnike i u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, putem najposećenijih sajtova za zapošljavanje u tim zemljama” kaže Sonja Kmezić, šef sajta poslovi.infostud.com, i dodaje da je moj-posao.net u prvih 5.000 najposećenijih sajtova na svetu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Poslovno povezivanje sajtova za zapošljavanje iz Srbije, Hrvatske i BiH, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

3 odgovora na Poslovno povezivanje sajtova za zapošljavanje iz Srbije, Hrvatske i BiH

  1. <p>Ne vidim šta imaju od tog povezivanja, mene naravno ne zanima posao u Zagrebu… A i da me zanima, otićiću na njihov sajt…</p>
    <p>Ovo su providne marketinške fore…</p>

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  2. Draganva says:

    Da, a vi ste zainteresovana strana za ovakav komentar na ovaj tip vesti (Kadrovi.com) 😀

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  3. Svi Poslovi says:

    :mrgreen:

    Где си, Горане? Никако да се јавиш… 😕

    Ево, и ја сам неко ко се занима, с тим што ја мислим да је повезивање важно па сам зато и направио ово што сам направио (Svi Poslovi).

    Тај део приче (повезивање) ће посебно добити на значају након уласка свих тих држава у Европску унију што, хтели ми то или не (не), мора ускоро да се догоди. Обједињујући чинилац је говорно подручје.

    Е, сад… Паметан човек мисли три потеза испред текућег часа.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Komentari su zatvoreni.