fbpx

Novi sadržaji na blogu + EPP

U poslednjih nekoliko dana na ovom blogu pojavile su se tri nove stranice u navigaciji sajta:

  1. Usluge – sa popisom poslova kojima se bavim. Bitno je napomenuti da je cena ovakvih usluga zavisna od raspoloživog budžeta, što znači manja cena – manje ljudskih resursa i manje vremena posvećenog poslu; veća cena – više ljudskih resursa i veće vreme posvećeno poslu.
  2. Blog osnove – posebna stranica za besplatan e-book, da bude tu u blizini kada nekome treba. Uskoro ću napraviti narednu verziju sa dodatim savetima za promociju bloga.
  3. Preporučeni članci – ispostavilo se da u ovom mnoštvu tekstova na ovom blogu  neopravdano neki članci nisu dospeli u fokus, kako bi po mom mišljenju trebalo, ali i po misljenju onih koji preko pretrazivaca dolaze do sajta. Pregledajte, možda niste pročitali sve interesantne tekstove sa ove lokacije…

EPP: 25. novembar je međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama, i preko sajta BlogOpen organizuje se akcija šire podrške blogera ovom događaju. Priključite se!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Novi sadržaji na blogu + EPP, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Komentari su zatvoreni.