fbpx

Komentar o predavanjima na Konferenciji E-trgovina 2010

Na sajtu konferencije E-trgovina može se pregledati program za sva tri dana:

1. dan http://www.etrgovina.org/…prvi-dan-program-konferencije/

2. dan http://www.etrgovina.org/…drugi-dan-program-konferencije/

3. dan http://www.etrgovina.org/…treci-dan-program-konferencije/

Q&A i E-trgovina Live

I ove godine ima preko 50 prezentacija u tri dana konferencije, a novost je da posle svake sesije ide deo Q&A za diskusiju. Ovih dodatnih 15 minuta smo dodali iz razloga mogućnosti interakcije sa slušaocima predavanja u sali, kao i sa svima onima koji će moći da prate uživo predavanja sva tri dana iz Sale 1 (na sajtu konferencije uskoro će se objaviti link preko kojeg će se program moći pratiti uživo). Pored toga, ovih dodatnih 15 minuta “kompenzovaće” eventualna produženja prezentacija (trudićemo se da ih bude što manje), tako da će program kretati na vreme posle pauza.

Panel diskusije

Drugog dana konferencije biće održana Panel diskusija na temu “Stanje online PR-a u Srbiji“, u saradnji sa Društvom Srbije za odnose s javnošću. Kao što se može videti i na osnovu broja predavanja iz oblasti društvenih medija, u poslednjih godinu dana došlo je do značajnih pomaka u shvatanju uloge i početku usvajanja strategija i implementacije online PR aktvnosti od strane PR agencija i kompanija, i to je osnovni razlog zašto je ova tema odabrana za Panel diskusiju.

Trećeg dana konferencije biće održana Panel diskusija na temu “Mediji i Internet“, gde će relavantni sagovornici iz klasičnih medija moći da predstave na koji način ostvaruju i planiraju da iskoriste Internet u “borbi” protiv krize,  koja već duže vreme potresa klasične medije u svetu i kod nas. Uvođenje ovog panela trećeg dana konferencije dovelo je do toga da će ove godine prvi put sam program trajati duže, a i za sam kraj su postavljena dovoljno interesantna predavanja, da je potrebno planirati da ostanete do samog kraja programa konferencije.

Keynote predavanja

Ove godine uveli smo i naznaku “Keynote”  za po jedno predavanje po danu.
– Prvog dana keynote je Vladimir Živaljević (Adriatiko SMP, Srbija) sa predavanjem “Koliko bi ste platili da imate korist od web sajta?”.
– Drugog dana keynote je Dušan Knežević (FirstBeatMedia, SAD) sa predavanjem “Google Caffeine – Radikalno drugačiji, nova pravila SEM optimizacije“.
– Trećeg dana keynote je Aleksandar Vugdelija (Vizioshop, Srbija) sa predavanjem “Da li znate koja je omiljena radio stanica vaših kupaca/posetilaca? ‘WII-FM’-‘What’s In It For Me?’

Različite teme

Pored već pomenute teme društvenih medija koja će se “provlačiti” sva tri dana konferencije, teme iz oblasti e-trgovine i e-bankinga su takođe zastupljene sva tri dana.

Zastupljenost različitih tema može se videti i na primeru čitave sesije prvi dan na temu berzanskog poslovanja i Interneta, kao i tema iz oblasti sigurnosti u procesu e-poslovanja i e-trgovine (uglavnom drugi dan). Zastupljene su i teme mobilnog Interneta, Interneta u zdravstvu i državnoj upravi, itd. Nadamo se da će veoma različita interesovanja posetilaca konferencije (koja su potvrđena svih ovih deset godina) biti zadovoljena i ove godine.

Novosti vezane za ovogodišnju konferenciju na Paliću, pored zvaničnog sajta Konferencije, možete pratiti preko istoimene teme na DPT forumu, kao i putem Twitter-a – #etrgovina10.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Tagovi: 

Autor teksta: Dragan Varagić, 16/04/2010, RSS

1 odgovor na Komentar o predavanjima na Konferenciji E-trgovina 2010

  1. Program konferencije je sjajan. Ponešto iz programa prvog dana sam imao prilike lično da vidim i iskusim, bilo bi interesantno videti nove trendove…

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Komentari su zatvoreni.