fbpx

Izvinite zbog spama, ali nekako treba da se dozna za nas, ipak smo novi.

Ovu poruku (u P.S.-u maila) sam jutros dobio iz Makedonije, za promociju nekog sajta (iz razumljivih razloga ne pada mi napamet da ga pomovišem na ovom mestu). “Simpatična” je i engleska varijanta:

P.S. Sorry for spamming, but we don’t know how to promote our site on the other way.

Sva je sreća da sam upotrebio različite dodatke u WordPress za blogove na srpskom i engleskom, jer sam pre toga imao veoma velike probleme sa spamom (koji je sada sveden na referer logove).

Čuvam domaće spam email poruke iz “istorijskih” razloga, ali one na engleskom postaju sve ozbiljnije, i sve ih je teže razlikovati od običnih poruka. Voleo bih da znam koliko sam  pravih poruka na engleskom izbrisao zato što sam mislio da je neki spam.

Prosto je neverovatno koliko ljudi žele da koriste Internet za promociju, a ne znaju ništa o tome…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Izvinite zbog spama, ali nekako treba da se dozna za nas, ipak smo novi., 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Tagovi: 

Autor teksta: Dragan Varagić, 13/08/2007, RSS

1 odgovor na Izvinite zbog spama, ali nekako treba da se dozna za nas, ipak smo novi.

 1. Dinke says:

  >>Čuvam domaće spam email poruke iz “istorijskih” razloga, ali >>one na engleskom postaju sve ozbiljnije, i sve ih je teže >>razlikovati od običnih poruka.
  Mozda da probas spam karma plugin. Od kada sam ga stavio (a ima vise od godinu dana) doslovce ni jedan jedini spam nije prosao, a uvek ima kad odem da pogledam preko 300 uhvacenih.

  Plugin funkcionise tako sto proverava vreme submita, javascript payload i sl. i tek na kraju izbaci captchu, ako proceni da je to neophodno, tako da minimalno smara posetioce koji ostavljaju komentare.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. […] sam se  pri kraju čitanja e-mail-a i nasmejala jer sam se setila jednog teksta kod  varagic :  Izvinite zbog spama, ali nekako treba da se dozna za nas, ipak smo novi. E sad, koliko je dotični nov ili ne,  ne znam, niti me zanima ali ono što je on uradio je ne samo […]

Komentari su zatvoreni.