fbpx

4 godine kasnije – Funkcioner Vladajuće Stranke Srbije (VSS)

Pre četiri godine napisao sam kratak prikaz bloga Projekat Transparentnosti – Web dnevnik Funkcionera Vladajuće Stranke Srbije, koji je u to vreme predstavljao veoma kvalitetan način konceptualnog blogovanja. Interesantno je da sam u to vreme (2008.) “lobirao” da ovaj projekat dođe i do nekih nagrada za blogovanje, ali nisam u tome uspeo.

Jedan od razloga zašto ponovo pišem prikaz ovog bloga je činjenica da veliki broj današnjih korisnika Interneta nije čuo za ovaj veoma važan projekat u Srbiji.

Blog Funkcionera Vladajuće Stranke Srbije je nastao u vreme prethodne Vlade – lider DSS Vojislav Koštunica je bio Predsednik Vladajuće stranke Srbije:

Njegova Nepogrešivost, Dinamo Promena i Nosilac Strateških Integracija – Čovek koji kao Sunce širi Svetlost gde god da se Pokrene i koji na druge prenosi tu Moć i usmerava ih, na sve načine; izvor Svog Dobra u Partiji i Državi te izvor Sreće Svih Poreskih Obveznika.

Veoma važna karakteristika velikog broja političara u Srbiji – mnogo je važnije biti član Vladajuće stranke u odnosu na to koja je konkretno stranka u pitanju, na veoma originalan, inteligentan i humorističan način je predstavljavljena upravo na ovom blogu.

Ako vas interesuje naredna politička borba koja je već počela za izbore u ovoj godini, bilo bi dobro da pregledate prethodne tekstove na ovom blogu (ali i komentare na te tekstove), kao i glavne stranice ovog bloga – Rečnik, CV, O projektu

Funkcioner VSS o sebi kaže, između ostalog:

Usled Velikog Doprinosa koji sam davao za uspeh Strateških Integracija putem Ovog Bloga, Moja Ličnost stekla je i brojna zvanja, poput Velikog Demistifikatora Visoke Politike i Partiote Godine.

O samom blogu Funkcioner VSS između ostalog kaže:

Kao Svoj Cilj, postavila je Moja Ličnost: stvaranje pune Prozirnosti Vlasti koju Građani de facto već u potpunosti Kontrolišu, rušenje Stereotipa o Opštoj Korupciji Partijskih Funkcionera, Velikom Nepoštenju, Prljavim Igrama i svim ostalim Gnusnim Radnjama za koje Običan Svet misli da su Normalna Pojava u Funkcionerskom Svetu – nasuprot tome, Moja Ličnost želi da Građani i Građanke, Poreskih Obveznici te Potrošači Dobrotvora Vladajućih Stranaka shvate da je primarni cilj svakog Funkcionera samo i isključivo Dobrobit Običnih Ljudi i da je svaki od Nas ponaosob spreman i u Vatru samo ako će to Usrećiti Podanika Opšteg Dobra, to jest – Poreskog Obveznika.

Obzirom na stanje Interneta u Srbiji 2007/2008 koji je tada bio mnogo slabije razvijen (manje uticajan u klasičnim medijima i manje vidljiv od strane aktuelnih političara), postavlja se pitanje da li će najava ponovnog aktiviranja ovog bloga u okruženju društvenih mreža i mnogo većeg broja online korisnika nego 2007/2008 doneti i značajniju vidljivost ovog bloga, naravno pod uslovom da autor (nije poznato ko je autor ovog bloga) bar ponovi kvalitet pisanja koji je ostvarivao pre 4 godine.

Funkcioner VSS može se pratiti i preko Twittera (@Funkcioner), a obzirom na prljavi početak aktuelne političke kampanje pred izbore u Srbiji, online projekti kao što je Funkcioner Vladajuće Stranke Srbije veoma su nam potrebni!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Tagovi: 

Autor teksta: Dragan Varagić, 03/01/2012, RSS

2 odgovora na 4 godine kasnije – Funkcioner Vladajuće Stranke Srbije (VSS)

  1. Jovan Jović says:

    Da znate da Mi je drago da će Projekat biti obnovljen u stilu Velikih Graditelja. Ova mala ali Meni Najdraža populacija Građana Srbije koja čini Internet Zajednicu učiniće Mi zadovoljstvo da se još nekoliko puta obratim Glasačima i Mojim Biračima. Koliko god da im je mali Uticaj u odnosu na VB TV Medije čiji Sam Mezimac kao što znate, Ja poštujem svaki korak u Smeru Napretka.
    Pozdravljam Autora Bloga, zahvaljujem na ponovno Ukazanom Poverenju.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  2. Sandra Lazic says:

    Sto jes jes. Pozdrav za autora

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Komentari su zatvoreni.