fbpx

E-trgovina video kanal

Od danas je u funkciji video sekcija na sajtu Konferencije “E-trgovina”, i to deo sa određenim brojem predavanja sa prošlogodišnje konferencije.

Možete pogledati predavanje Vladimira Živaljevića, koje je poznato po tome što je na njemu ekskluzivno objavio da izlazi iz kompanije Pakom (čuveni izraz – “buy-out”).

Tanja Gligorović iz kompanije Podravka imala je jedno od najzapaženijih predavanja na prošlogodišnjoj “E-trgovini”, gde je prikazala jedan od tada malobrojnih svetskih primera kvalitetnog kompanijskog korišćenja širokog dijapazona društvenih medija.

Stefan Salom iz Kompanije Infostud pričao je na temu aktuelne situacije sa poslovnim potencijalima Interneta u Srbiji (2008). Ovo predavanje je u većem svom delu i dalje aktuelno.

U narednom periodu se očekuje dodavanje još interesantnih predavanja iz prethodne godine.

Za vreme ovogodišnje konferencije “E-trgovina” biće objavljivani pojedini video materijali tokom samog trajanja konferencije, pa će oni koji ne budu imali mogućnosti da dođu na Palić, imati mogućnost da isprate bar deo atmosfere sa ovog događaja.

Predstavljena predavanja samo potvrđuju činjenicu da Konferencija “E-trgovina” nije namenjena samo bankarima (kako neki misle), a ove godine će se to još bolje videti već pri prvoj zvaničnoj najavi predavanja.

Čisto da napomenem, sutra je poslednji dan prijava za one koji su zainteresovani da iskoriste popust za prisustvo na konferenciji.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
E-trgovina video kanal, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Komentari su zatvoreni.