fbpx

E-trgovina 2008 ekskluziva: Klik Internet Marketing Servis

Kao što se može videti kada se pregleda druga najava izlaganja na konferenciji E-trgovina 2008 , u sklopu konferencije biće premijerno predstavljen novi servis Internet oglašavanja u Srbiji – Klik Internet Marketing Servis.

Servis pokreće kompanija MadNet, u čijem posedu je veliki broj interesantnih domaćih domena (kao što su npr. Download.co.yu, Email.co.yu), a između ostalog ova firma je i vlasnik postojećeg servisa za razmenu banera – Klik.co.yu, koji će uskoro doživeti značajna unapređenja…

Inače, oni sa malo dužim pamćenjem će se prisetiti da je Klik.co.yu bio prvi servis za posredovanje usluga online oglašavanja (mreža oglašavanja) u Srbiji, koji je bio operativan u periodu od 1999. g. do 2001. g. Nakon kraha berzanskog indeksa NASDAQ u SAD 2001. g., na istoj Web adresi pokrenut je servis razmene banera, koji je danas u kategoriji najjačih servisa ovog tipa u Srbiji.

Detalje o servisu online oglašavanja Klik Internet Marketing Servis saznaćete na E-trgovini (ili posle konferencije), a u ovom momentu može se raći da će ovaj servis objediniti različite sisteme online oglašavanja, koji uključuju i tzv. display oglašavanje (prikaz animiranih banera), i PPC oglašavanje (kontekstualno oglašavanje).

Obzirom da se pripreme za ovaj servis odvijaju u poslenje dve godine, a kompanija Madison je ozbiljan privredni subjekat iz IKT (ICT) industrije u Srbiji, za očekivati je da će ovaj servis ući u kategoriju relevantnih posrednika usluga online oglašavanja u Srbiji (kao što su u poslednje vreme Google, Httpool i Etarget).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
E-trgovina 2008 ekskluziva: Klik Internet Marketing Servis, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

1 odgovor na E-trgovina 2008 ekskluziva: Klik Internet Marketing Servis

  1. A sta se sad desava sa ovim servisom za razmenu banera?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Komentari su zatvoreni.