fbpx

E-prodavnice sa legalnom VISA/Mastercard naplatom do kraja godine

U više navrata sam pričao sa vlasnicima firmi koji planiraju ili su već kreirali sistem za jenostavno aktiviranje shopova (e-shop application service providing – ASP), po principu smallbusiness.yahoo.com. Svi čekaju neku od kartica da bi intenzivnije počeli prodaju mogućnosti jednostavnog i relativno jeftinog kreiranja e-prodavnica (10+ EUR/mes), obzirom da većina potencijalnih klijenata ovakvih sistema čeka legalnu online naplatu (mogućnost da naplaćena sredstva “legnu” direktno na račun firme).

Obzirom na aktuelnu ponudu banke Intesa (VISA/Mastercard/AmExpress), za očekivati je da će ovi sistemi inicijalno ponuditi naplatu preko DINA kartica, koje će krenuti od jeseni.

Interesantno je da će od jeseni ipak krenuti i e-shop ASP sistemi preko payment gateway-a banke Intesa, jer ipak ima onih firmi koje poslovno prepoznaju potrebe domaćeg Interneta, a imaju promete iznad potrebnih 500.000 EUR.

Ovo znači da će do kraja godine sigurno postojati ponuda kreiranja e-shop rešenja sa omogućenom online naplatom, ali na koji način tačno, to ostaje da se vidi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
E-prodavnice sa legalnom VISA/Mastercard naplatom do kraja godine, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

1 odgovor na E-prodavnice sa legalnom VISA/Mastercard naplatom do kraja godine

 1. Dragane, ne razumem zašto 2CO i slične šeme za procesiranje kartica smatrate nelegalnim kad novac od 2CO takođe može da legne direktno na TR firme putem wire transfera. Intezini uslovi procesiranja su najblaže rečeno smešni kada se uporede sa uslovima 2CO…

  Sa druge strane, ohrabruje najava procesiranja DinaCard. To je svakako novotarija na srpskom webu i svi mi rado iščekujemo trenutak kada će to postati stvarnost. Višegodišnji vapaji po forumima i blogovima će, nadam se, konačno uroditi plodom.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Komentari su zatvoreni.