fbpx

Prikaz korporativnog bloga: Damm Keramik Studio

Svojevremeno sam u temi koja pokriva različite sisteme online komunikacije dao link do bloga Damm Keramik Studio, kao primer domaćeg korporativnog (kompanijskog) bloga. U to vreme sam video taj blog, uočio sam da je sasvim korektan, pa sam ga stavio kao primer, i iskreno – zaboravio sam posle na njega.

Juče sam u jednom momentu preko veoma korisnog plugin-a na mom sajtu – Feedjit uočio da je jedan korisnik otišao sa pomenutog članka na ovaj blog, pa me je interesovalo koji je to blog 🙂

Ovaj put sam Damm-keramika blog pogledao mnogo detaljnije (u međuvremenu sam se setio primera koji sam postavio u članku), i definitivno mislim da se radi o jednom od najkvalitetnijih domaćih korporativnih blogova koje sam do sada video (jeste da ih nema baš puno, ali nema veze…).

Damm Keramika blog se uglavnom bavi praćenjem događaja i edukacijom iz oblasti obrade keramičkih materijala, a osnovna delatnost samog Studija jeste edukacija izrade predmeta od keramike. Kako je Damm Keramik Studio veoma aktivan na planu pojavljivanja na različitim umetničkim događajima koji su u vezi i sa obradom keramičkih materijala, tako i postoji dosta materijala za pisanje o tim događajima (veoma dobra ideja koju bi mogle da iskoriste sve one firme koje se često pojavljuju na različitim događajima).

Ovaj blog potvrđuje još jednom činjenicu koja se može videti kada se malo detaljnije pregledaju domaći i inostrani blogovi (klasični i kompanijski), da veoma kvalitetni blogovi su često kreirani od strane osoba (i firmi) koje imaju u svom poslu komponentu edukacije:  npr. potrebno je edukovati kupca da bi se kupio proizvod ili usluga, ili se jednostavno radi o firmi ili pojedincu koji se bave edukacijom.

U svakom slučaju, na primeru ovog bloga možete dosta toga naučiti kako se dobijaju ideje za članke na kompanijskom blogu, a ako vas interesuje tematika obrade keramičkih materijala… Šta čekate… 🙂

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Prikaz korporativnog bloga: Damm Keramik Studio, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Tagovi: 

Autor teksta: Dragan Varagić, 16/09/2008, RSS

2 odgovora na Prikaz korporativnog bloga: Damm Keramik Studio

  1. Danijela Sever Radovanovic says:

    Postovanje Dragane,

    to bejah ja. Istrazujem i dalje za svoj magistarski na temu drustvenih medija u korporativnim komunikacijama u Srbiji… Vas blog je vrlo informativan i dobari izvor informacija o Online PR-u… Hvala 🙂

    Srdacan pozdrav

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  2. Postovani Dragane,
    zahvaljujem Vas se sto ste pisali o nasem, blogu!Drago mi je da Vam se dopada i to nam govori da i dalje radimo na sistemskoj edukaciji i permanentno ukazujemo na prateca zbivanja i zanimljivosti u domenu keramike.
    Srdacan pozdrav!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Komentari su zatvoreni.