fbpx

Global-Report agregator vesti na srpskom

Pregledajući juče statistike pristupa bloga, naišao sam na agregator vesti Global-Report.com. Veoma pregledan, sa velikim brojem kategorija vesti, ovaj news agregator za 11 država ima posebne kontakte, a kako se može videti planiraju da lokalizuju vesti za 190 (220) država. Trenutno sajt funkcioniše na dvadesetak jezika, a od nama srodnih postoji samo srpski (nema za sada hrvatskog, bošnjačkog, slovenačkog, makedonskog). Veoma je verovatno da neko ko pravi ovaj sajt ili radi u firmi ima veze sa Srbijom. Inače, ova firma postoji od 1996. i klasičnim putevima plasira vesti u 220 država na 56 jezika…

Ono što je definitivno interesantno kod ovog agregatora vesti jeste kategorija Vaše vesti, koja je praktično blog agregator. Za sada sam video da se prate blogovi preko Planetoida, Google bloga i Mojblog.co.yu blogovi.

Moje vesti - blog agregator na sajtu global-report.com
Mislim da je ovo veoma kvalitetan agregator vesti, a veći broj ovakvih servisa su nam odavno potrebni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Global-Report agregator vesti na srpskom, 7.5 out of 10 based on 2 ratings

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

1 odgovor na Global-Report agregator vesti na srpskom

 1. Uradi.com says:

  Kakva agregacija, i ovo je cist lopovluk, ne preuzimaju oni rss vec kompletan sadrzaj mnogih sajtova, bez saglasnosti autora, ovakve sajtove ne bi trebalo poularizovati, vec zabraniti. U protivnom mnogi ce, bas kao i mi biti prinudjeni da ukinu rss i uvedu mere zastite od ovih i slicnih lopova.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Komentari su zatvoreni.