Partneri bloga

Od kreiranja prve verzije ovog bloga 2005. g. veliki broj kompanija je na različite načine podržalo ovaj projekat. U poslednjih nekoliko godina, podrška kompanija je najčešće bila u kontekstu kreiranja blog postova koji su prilagođeni potrebama kompanija, dok su sa druge strane zanimljivi čitaocima.

Od 2012. godine u ponudi za oglašavanje na ovom blogu stoji da se klasični baneri/reklame koriste samo za dugoročne partnere bloga, i kako od 2014. g. raste broj oglašivača, ali i dugoročnih partnera bloga, tako se pojavila potreba za što je moguće efikasnijim načinom naznake partnera bloga, na taj način da čitaoci koji se realno interesuju za oglašivače mogu samostalno da odluče i dođu na posebnu stranicu namenjenu partnerima bloga.

 

Partneri bloga

 
mainstreamKompanija Mainstream je lider na domaćem tržištu pružanja usluga iz oblasti naprednog veb hostinga. Od top 10 najposećenijih sajtova 8 sajtova se nalazi na serverima kojima upravlja kompanija  Mainstream (prema kompaniji Gemius Audience, maj 2014.). Pored naprednih Managed veb hosting rešenja, kompanija Mainstream ima posebnu ponudu kvalitetnih Cloud rešenja preko sajta mCloud.rs.

Sponzorisani tekstovi od strane kompanije Mainstream.

 

limundoKompanija Limundo – LimundoGrad je najveći e-trgovac u Srbiji sa preko 500.000 korisnika sa dva najposećenija servisa, aukcijskim sajtom sa varijabilnim cenama proizvoda – Limundo.com i platformom koju koristi veliki broj e-trgovaca po principu fiksnih cena proizvoda – Kupindo.com. Komanija Limundo je jedan od lidera u veoma kvalitetnom korišćenju društvenih mreža u poslovne svrhe i vlasnik jednog od najkvalitetnijih kompanijskih blogova u regionu.

Sponzorisani tekstovi od strane kompanije Limundo.

 

gemiusPoljska kompanija Gemius je globalni igrač na tržištu online istraživanja, a u regionu ova kompanija je postavila standarde praćenja posećenosti veb sajtova. U Srbiji servis ove kompanije Gemius Audience se referentno koristi za merenje posećenosti najposećenijih veb sajtova.

 

Sponzorisani tekstovi od strane kompanije Gemius

 

vesti.rs Najstariji partner ovog bloga je Predrag Damnjanović koji je poznat po svojim projektima MyCity.rs i Vesti.rs. On je osoba koja mi je mnogo pomogla u održavanju ovog bloga sa aspekta svih zahtevnijih akcija u vezi sa hostingom, ali i različite savete u vezi sa administrativnim aspektima domena koji se nalaze uz draganvaragic.com domen, ali i u slučaju nekih drugih domena koje koristim.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.7/10 (14 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +6 (from 10 votes)
Partneri bloga, 8.7 out of 10 based on 14 ratings

Povoljno!

kako-do-posla

Naručite seminar "Kako do (boljeg) posla u 21. veku" i dobijate besplatno knjigu.

Knjiga “Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru” u fokusu ima savete kako danas iskoristiti formalnu i neformalnu edukaciju da bi se došlo po posla. Pohađanjem onlajn seminara, kroz konkretne i praktične primere dobićete detaljna uputstva o tome kako da radite na svom kontinuiranom poslovnom usavršavanju. Cena seminara i knjige je 2.990 din.