fbpx

Linkeri.com – najefikasniji domaći servis za povećanje posećenosti

Od početka ovog meseca isprobavam servis Linkeri.com, koji praktično predstavlja klon servisa 2leep.com, a za cilj bi trebalo da ima povećanje posećenosti blogova.

Za razliku od klasičnih servisa za razmenu banera, Linkeri.com je servis za razmenu članaka, gde je cilj da sa interesantnom slikom i naslovom teksta privučete posetioce Web sajta sa ovakvim servisom da klikne baš na vaš tekst.

Pročitajte detaljan prikaz ovog servisa kod Miloša Petrovića koji je prvi predstavio Linkere, ali obavezo pročitajte i komentare.

Prikaz efikasnosti – Linkeri.com

Grafički prikaz posećenosti mog bloga u odnosu na dominantne izvore poseta za prvih šest dana oktobra, slikovito prikazuje efekte korišćenja servisa Linkeri.com.

Kao što se sa slike može primetiti, 2., 4. i 6. oktobra ovaj servis je doneo više poseta nego glavni društveni mediji (koji inače donose dominantnu posetu ovom blogu) – Facebook, Twitter, Linkedin.

Dalje, podaci govore da Linkeri imaju najveći bounce rate, ali je ta vrednost (12.76%) inače dovoljno kvalitetna, što potvrđuje podatak da su se posetioci zadržali u proseku preko jedan minut na blogu.

Drugim rečima, ne radi se o spam poseti. Ona nije toliko kvalitetna kao ona poseta koja stiže preko pretraživača (SEO) ili preko glavnih društvenih medija, ali je to sasvim OK.

Napomena: Za one koji bi da pitaju – Ovaj grafik sam dobio tako što sam kreirao posebne napredne segmente (advanced segments) u Google Analytics-u preko linka Create a new advanced segment. Morate se malo poigrati sa ovim da biste videli kako funkcioniše ova veoma korisna funkcija.

Kritike servisa Linkeri.com

Naravno, nije sve idealno sa ovim servisom, počevši od toga da on definitivno ima određene kvalitete, pa nije ih potrebno degradirati slanjem spam poruka (koji sami sam primio, iako sam već bio prijavljen na ovaj servis).

Sa druge strane, veći broj osoba me je prijateljski savetovalo da mi na blogu ne treba ovakav servis, obzirom da predstvljeni članci nisu nikako dovoljno kvalitetni da bi se uopšte našli na ovom blogu.

Činjenica je da se postavlja pitanje da li će ikada biti na ovom servisu prijavljeno dovoljno različitih blogova/web sajtova (na žalost, pored blogova na ovom servisu ima drugih vrsta Web sajtova) da bi realno moglo proraditi ciljanje sadržaja koji se predstavljaju na blogovima/sajtovima po kategorijama sadržaja (ključne reči/tagove da ne pominjemo).

Kao i za slučaj servisa za razmenu banera, servisi za razmenu članaka definitivno ne utiču pozitivno na povećanje reputacije Web lokacije na kojoj se nalazi implementirana ova vrsta servisa (čim su besplatni, svako ih koristi), ali sa druge strane ja do sada (u poslednjih 12 godina) nisam imao prilike da probam neki besplatni servis za povećanje posećenosti koji je toliko efikasan kao ovaj tip servisa.

Činjenica je da su efekti ovog servisa najbolji kada se njegov kod postavi odmah ispod samog članka, ali u mom slučaju, da bih ovaj servis uopšte ostavio na svom blogu, zadržaću ga na kraju stranice posle komentara i formulara za komentare, jer mislim da na taj način on najmanje smeta.

Iskreno se nadam da će Linkeri imati dovoljan broj (kvalitetnijih) blogova iz različitih oblasti da servis može funkcionisati ciljano po kategorijama što pre, a svakako bih podržao kreiranje još ovakvih servisa, koji bi mogli u startu da se fokusiraju na pojedine oblasti…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Linkeri.com - najefikasniji domaći servis za povećanje posećenosti, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Tagovi: 

Autor teksta: Dragan Varagić, 07/10/2010, RSS

32 odgovora na Linkeri.com – najefikasniji domaći servis za povećanje posećenosti

  1. Ivan Ćosić says:

    Meni se mnogo svidja ideja, ali mi se ne svidja realizacija uopste… mislim da su dobru ideju traljavo izveli.

    Problem u Srbiji je sto se kod svakog sajta vidi ko ga je radio, ako ga je radio dizajner obicno je spor i lose radi, ako ga je radio programer onda nije vizuelno nesto, a u poslednje vreme se najvise vidja manjak dobre strategije.

    Servis ovakvog tipa je trebalo da ima predefinisane dogovore sa top 10ak blogova koji bi postavili sve tekstove i onda napravili izbor od nekoliko, ovako u 99% slucajeva svako ko postavi njihov footer dobija smesneslike.rs

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  2. Ivan Ćosić says:

    p.s. Ne zelim da ih kritikujem, ali cekam da “poprave” malo servis da ih postavim na svoj sajt, i shvatam da je u pitanju kvaka 22 / koka-jaje dilema

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  3. Control Panel Sajta je uzasan. Nemogucnost unosenja RSS feed-a totalno ubija svrhu. I preko svega toga ne mogu da stavim nekolicinu linkova u side bar. Plus za ideju, ali minus za sve ostalo, dok se ne popravi. Nedovoljno “customizacije”

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  4. Lepo je objašnjeno (u komentarima na Mloševom blogu) zašto neće biti dozvoljen RSS unos, i razlog je sasvim OK. Ako vam se isplati stepen povećanja poseta, sami ćete se potruditi da izaberete članke sa vašeg bloga i potrudićete se da ih predstavite na najbolji način. Ako vas to mrzi, to je vaš problem, a ne problem servisa.

    Potpuno je druga priča Control Panel (Dashboard), i to bi stvarno morali veoma brzo da poprave. Dao sam im par sugestija, i videćemo kada će početi da rade na poboljšanjima…

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  5. Nije loša ideja, a ako budu servis održavali, on će se širiti kako se širi internet zajednica na Balkanu. Bitno je samo ne odustati. Takva razmjena linkova je jako korisna.

    Nije mi jasno što koriste nofollow na glavnoj te JS redirekt. Pa nije valjda smisao da sav linkjuice ide samo njima?

    Kada sam sada detaljno pogledao, nisam nikako za da se ovo ovako radi. Ovo je za mene neplaćena reklama za nekvalitetne sadržaje. Makar recipročnost bi mogla biti zagarantovana. Radije puštam posjetitelje da kliknu na reklame i zaradim, nego da mi besplatno odu.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  6. Zaboravio sam da napomenem da ovakav tip servisa najviše pogoduje online medijima (blogovima), ali ne i prodajnim sajtovima (kao i prezentovanje firmi, usluga, proizvoda), jer je kod takvih sajtova besmisleno odvlačiti korisnika kada je već na njega došao.

    Ovaj tip servisa služi isključivo za povećanje posećenosti, i nema veze sa SEO aktivnostima (linkjuice i sl.), pa je jedina mera da li će se koristiti ili ne upravo kvantitet i kvalitet poseta.

    Što se tiče reciprociteta dovođenja poseta – to je opisano na Miloševom blogu, a u mom slučaju taj procenat je 150 odsto od broja poseta koje je ovaj blog poslao servisu.

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  7. Ono sto meni smeta i upada u oci kod ovog servisa, i sto je razlog zbog kojeg ga nisam probala, jer upravo kvalitet sadrzaja koji ce se naci na mom blogu. Iako je jos moj blog pomalo i svastarski, mada orjentisan na odredjenu tematiku i meni licno bi, a verujem i posetiocima smetali neumesni naslovi.
    Ja sam za momenat bila u soku kada sam dosla na Vas sajt i videla potpuno deplasirane linkove ispod Vaseg teksta. Onda sam ukapirala da su u pitanju linkeri.
    Elem, bez obzira sto sigurno dizu posecenost, svoj blog sigurno necu monetizovati, pa mi u tom smislu poseta nije toliko vazna. Ako bi se uveo nekakav sistem kategorija, ili tagova ili bilo kakvog grupisanja po sadrzaju ne znam koliko ce ovakav servis imati svrhu.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  8. Upravo tako i ja sam se jučer zbunio kada sam prvi put otvorio tvoj blog i pitao se šta će ti ovi bjedni linkovi. Da nisam imao uključen nofollow plugin ne bih pomislio da se radi o reklami.

    Pored toga to je besplatna reklama. Ne ide mi u glavu što bi neko dao nekome besplatno oglasni prostor na svom site-u ili blogu? Za to se plaća. Isto tako se plaća za kvalitetnu reklamu na drugom site-u.

    Mene na tvom mjestu ne bi zanimalo da imam reklamu na ovim amaterskim skoro-pa-spam-site-ovima, jer ti kroz tu reklamu imaš samo posjetu od koje nećeš najvjerovatnije imati niti jednu prodaju svojih usluga koje nudiš.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  9. Ja sam za sada Linkere aktivirao na sajtu FacebookSrbija.com i prezadovoljan sam posetom. Svakodnevno dobijam između 500 i 800 posetilaca od strane Linkera, što mi je podiglo posetu za 35%.

    Generalno sam prezadovoljan, jedina mana, to sam pričao i sa Jovanom Marićem vlasnikom Linkera, važno je “ulinkovati” srodne sajtove, prema kategorijama. Koliko sam razumeo, to će se sigurno dogoditi, čim svaka od kategorija bude imala dovoljan broj sajtova.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  10. Jovan Marić says:

    Pozdrav svima,
    da se prvo predstavim. Ja sam glavni odgovorni za linkeri.com. Potrudiću se da odgovorim na sve vaše komentare, i više od toga.

    @Ivan Ćosić: koji deo sajta vam se ne sviđa? Ovaj projekat je visokobudžetni, tako da je dizajn rađen odvojeno od programiranja. Sam dizan je radio isti čovek koji je radio i na nekim najboljim svetskim blogovima, recimo http://www.weirdworm.com/ a što se tiče programiranja, sajt je optimizovaniji od 2leep-a MNOGO.

    Evo i poređenja u sledećoj poruci.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  11. Jovan Marić says:

    Evo i poređenja:

    http://2leep.com is not gzipped
    Actual Page Size: 111.41 KB
    Size if Gzipped: 13.92 KB
    Potential Savings: 87.51% – naglasak na POTENTIAL

    http://linkeri.com is gzipped
    Original Size: 47.86 KB
    Gzipped Size: 7.42 KB – naspram 2leep-ovih 111.41KB
    Data Savings: 84.5%

    Sam widget koji mi koristimo:
    http://www.linkeri.com/scripts/widget.js.php?conf=31|2|3|145|0|%23FFFFFF|500|0|3|Middle|Center|%23000000|13|Arial,Arial,Helvetica,sans-serif|0|0 is gzipped
    Original Size: 6.25 KB
    Gzipped Size: 0.96 KB
    Data Savings: 84.64%

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  12. Jovan Marić says:

    Ovaj servis do sada ima oko stotinak blogova i sajtova u sistemu među kojima su “Burek forum”, “Seksi Kostimi Blog”, “Facebook Srbija”, “Neobicno”, “Tracarenje” itd., uskoro pristižu i tracara.com kao i blejac.com.

    Što se tiče pojavljivanja smesneslike.com u linkovima, to vam se zadesilo zato što smo im mi dugovali posetu (što je jako velika retkost, uglavnom posetu duguju nama!), pa je sistem potencirao njih. Kada bude jedno 300 blogova u sistemu, sve će biti lepše i više izmiksano.

    @Bojan Djordjevic: Varagić je sasvim lepo objasnio.

    @Nedim Šabić: Naš sistem je od samog početka fer play što znači da ne favorijzujemo nikoga. Od početka koristimo nofollow na oba kraja, pogledajte i sami, nofollow je i kod nas na sajtu i na SVIM blogovima koji poseduju naše tikere. Otvorite chrome, kliknite desni klik na bilo koju sličicu i uradite inspect elements.

    Što se tiče recipročnosti, svi blogovi imaju preko 150%, ne retko preko 300% kad su u pitanju manje posećeni blogovi (do 1000 poseta).

    “Nedovoljno customizacije”? Da li možete da mi pojasnite šta fali kako bi mogli da sredimo to.

    Dragane, hvala za detaljnu analizu sistema. Definitivno si realno predstavio mane i prednosti sistema. Potrudićemo se da otklonimo nedostatke i budemo još bolji.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  13. Ivancosic says:

    Nedovoljno customizacije:

    Korak 1 – Predlozi kategoriju (user input)
    Korak 2 – Uvrstite te kategorije
    Korak 3 – Lista blogova sa svojim ref brojevima
    Korak 4 – Zelim linkove sa: (uneti ref broj)
    (checkboxevi)
    Korak 5 – Zelim linkove SAMO iz navedenih kategorija
    Korak 6 – Ne zelim linkove iz sledecih kategorija
    Korak 7 – Ne zelim linkove sa ovih blogova (uneti ref brojeve)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  14. Jovan Marić says:

    @Ivancosic: najveći deo ovih customizacija će biti dostupan tek kada baza bude imala dovoljan broj članaka po kategorijama (o čemu se poprilično pričalo na MilosBlog-u), sada ne bi moglo da funkcioniše sve zamšljeno pošto je broj članaka premali.

    Korak 3 i 4 neće postojati nikada. Razlozi su zloupotreba, mogućnost da servis ne uspe da vrati posete sa odobrenih lokacija itd. Korak 7 će na neki način biti dostupan. Odradićemo crnu listu gde ćete moći da odlučite koje članke ćete zabraniti, ali ne i cele blogove.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  15. Valjda vam je jasno da ne mogu u startu da se prikazuju kategorije koje još uvek nisu popunjene kako treba. Za to treba vreme što je i logično.

    Ovaj servis ima svoju ciljnu grupu sajtova i ne može biti pogodan za svakoga. Ukoliko neko plaća reklamu kako bi recimo prodavao ženske čarape naravno da mi ne treba ovaj servis jer će mu odvlačiti ljude za koje je verovatno platio reklamu. Za ostale važi jednostavno pravilo da će se dobiti više posetilaca nego što će se izgubiti, pa ko voli neka izvoli.

    Oko čega možemo diskutovati je “kojeg kvaliteta” su posetioci koji odlaze/dolaze putem linkera.

    Moje viđenje stvari je da ljudi koji cirkulišu u ovom sistemu su uglavnom lutalice i klikću svuda redom skačući od sajta do sajta. Ukoliko nečiji sajt poseduje kvalitetan sadržaj, izgled i sve ostalo, možda će kroz ovaj servis dobiti i stalne članove, ukoliko nije… Njegov problem.

    Primetio sam da postoji sajt u sistemu koji putem linkera prikazuje samo jednu sliku. Čini mi se da je to čačkalica. Kada dođem na takav sajt, blago rečeno zaboli me glava.

    Šteta je što ne postoji prikaz u admin panelu koje teme su gledane i koliko puta.

    Mene prvenstveno zanima po kom principu se vrši odabir prikaza linkova? Pod predpostavkom da se na mojem sajtu nalazi 4 linka i da kredit za prikaz ima samo jedan sajt u sistemu, interesuje me po kom principu se sortiraju linkovi. Da li najnoviji, najaktuelniji ili nešto treće?

    Inače ukoliko se ACP ne odradi po principu kao što je naveo Ivancosic sve ovo gubi smisao….

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  16. Deda says:

    Dobio sam mejl od Linkera da se regidtrujem ali to nisam uradio jer nemam dovoljno vremena u ovom trenutku.
    Vidim da ga neki hvale, a da neki pricaju kako je spamerska ekipa…

    Izgleda da ce prevagnuti ova prva opcija 😛

    Elem: hteo sam Draganu da kazem da je trenutno ogromno povecanje poseta blogovima. Imam veliko povecanje posete i smatram da je glavni razlog BlogOpen, mada mi malo njih stize sa tog sajta.
    Zato sam hteo da predlozim da se pracenje evidentira posle malo duzeg koriscenja ovog Linker projekta, pa tek onda da se izbace rezultati.
    Nedovoljno je nedelju dana za neke ozbiljnije zakljucke…

    Zamolio bih to , jer imam nameru i sam da isprobam Linker kasnije…
    Deka 🙂

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  17. Jovan Marić says:

    @Deda: drago mi je da ti se sviđa projekat. Što se evidentiranja tiče posle dužeg korišćenja, pogledja komentare an temu kod MilosBlog-a. 😉

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  18. Ivancosic says:

    Da li mozete bar da nam kazete ko je user ciji je ref=7 koji je zapravo spamovao sve?

    Da li planirate nesto da poduzmete po tom pitanju?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  19. Jovan Marić says:

    @Ivancosic: to nije bio spam. Kao što sam već pre rekao, ponoviću ponovo. Linke.rs je poslao obaveštenje svim registrovanim članovima o novom servisu. Na žalost baza sajta je veoma korumpirana, tako da se ne vidi ko je poslao poruku, već se vidi ime servera… Ref 7 sam lično ja, postavljen je ref da bih video ko je preko te poruke došao i učlanio se.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  20. Ivancosic says:

    ok bar smo to razjasnili

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  21. Ušao sam nedavno u sistem iako moj blog sa možda 10 posto sadržaja ide uz priloge koji su sad u “ponudi”. Od toga ko će “ući” zavisi i da li ću tu ostati, iako je savršeno jasno da linkeri.com povećava posetu. Jer, pitanje je da li mojoj “publici” odgovaraju ponuđeni tekstovi.
    No, ako ne probam, neću ni znati. I nadam se da će biti ozbiljnih stvari, nekako mi lavovi, brkate žene i slično ne ide uz priče o medijima. Dakle, čekam “dalji razvoj događaja.”

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  22. Milan Vojvodic says:

    Sve manji broj ljudi stvara kvalitet, a sve vise njih konzumira tudje. Onaj ko stvara cesto samo replicira postojece, s minimalnom dozom inovacije…

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  23. CopyPaste says:

    Linkeri.com su vrlo zanimljiva usluga koju bih i sam rado koristio, samo da su linkovi koje preporučuje osjetljiviji na kontekst stranice na kojima se prikazuju. Pokušavam izgraditi sajt orijentiran na kvalitetu sadržaja i link na ‘Privatne fotke Demi Mur’ mi se nikako ne uklapa u koncept 🙂

    Kada zaživi ciljanje po kategorijama / tipu sadržaja, vrlo rado ću probati. Do tad, žao mi je.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  24. Nikolina says:

    Ajoj, ponuda sadrzaja je uzas… ako se to prosiri na neke sajtove sa malo drugacijim tipom sadrzaja super,onda ce tu biti mesta za sve, i bila bi sjajna ideja da se povezu domaci blogovi i sajtovi slicnih blokova i tematike.

    Nazalost dok ne postoje kategorije i odabir prikazivanja ne zeli svako da svojim posetiocima preporucuje da cita o coveku sa najvecim jezikom na svetu i britanki koja bi da se uda za kip slobode… mislim…ima ipak nesto i u kvalitetu ne samo u kvantitetu … mozda je bolje ici na manje masovnu posetu u startu ali omoguciti ljudima da uklone trash naslove koje ne zele da prikazuju na svom sajtu.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  25. Naša iskustva sa servisom:

    – dovodi posetu ali mahom čitaoce koji vole senzacije

    – sa naslovima koji su delovali tabloidno poseta nam se povećavala a sa umerenim naslovima je bila slaba (slike su nam uvek bile umerene, samo su naslovi nekada bili dvosmisleni)

    – naši čitaoci se bune zbog tikera jer svojom pojavom slika i naslova ruši image čitavog našeg site-a, zbog čega smo mi u startu tražili što i ostale kolege: filtere i kategorizaciju site-ova. Na primer ja sam samo jednom video sličicu na tikeru gospodin Varagićevog bloga, koga bi rado stalno držali na tikeru u našim tekstovima, nego ostale besmislice

    – većina postova koji idu preko tikera su neautentični – copy paste sa interneta nekih NAJ bizarnosti. Sa te strane linkeri će stalnoi imati posetu trash konzumenata.

    Servis je dobar kao koncept, i uz dorade da se junk postovi očiste od web administratora blogova, može da bude super tool za blogere. Za sada donosi kvantitet ali ne baš i kvalitetne posetioce.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  26. […] su Linkeri u jednom danu donijeli preko 800 posjeta, a Varagiću više prometa od društvenih mreža, tako da su time zadovoljni. Na žalost, spomenuti posjetitelji imaju najveći bounce rate tj. […]

  27. Jovan Marić says:

    Pozdrav svima,
    hteo sam da vam javim lepu vest. Napravili smo 16+ polje za sve članke na ubuduće. Svi web masteri kada kreiraju kod za tikere moći će da odaberu opciju da se 16+ članci NE prikazuju. Ako želite da aktivirate tu opciju, kreirajte kod opet ovde: http://www.linkeri.com/admin/widget.php ili prepravite postojeći kod ovako: kod kraja samog koda |0|0″> dopišite |1 (|0|0|1″>) ako NE želite 16+ članke na sajtu. To je to.

    Trenutno smo u procesu “flagovanja” postojećih članaka kojih ima MNOGO tako da će se još neko vreme pokazivati 16+ članci dok ne sredimo sve.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  28. Sajt je cista prevara, a evo i par razloga:

    1. Adsense ce banovati sve koji rade bilo kakvu razmenu posetilaca sto u sustini i jeste linkeri.rs
    2. Nije on nikakav sistem za povecanje posete vec najobicnija prevara tipa 2leep, zaparena, mgid itd..
    Svi oni provereno kradu posete, a linkeri isto tako provereno kradu, o napisanim ciframa 150-200 pa i cak 300% zaboravite, razmena u najboljem slucaju ide 1:1
    3. Covek apsolutno nema sadrzaja na sajtu vec se preko njega vrsi transfer posetilaca na druge lokacije sto doprinosi da taj traffic nema apsolutno nikakvu vrednost. Tj. slabo je produktivan u svim smerovima.
    4. Koristenjem linkeri ne dobijate apsolutno nista vec samo oni dobija jer preko njih prelazi promet i tako oni dominiraju u nasem ionako slabo razvijenom web svetu, a to im je ocigledno i cilj.
    Gospodin Maric, inace glavni i odgovorni je naveo sledece: Sajt je svetskog dizajna i koda, kao i neki njegov stradi sajt weirdworm, ja stvarno ne vidim sta je na ovim sajtovima svetsko osim toga da su jako stari i da su redovno updated, drugo koriste WP, ako je to nesto novo i svetsko, onda smo daleko od napredovanja sto upravo i jeste slucaj kod novog prevarantskog sajta linkeri.com

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  29. Jovan Marić says:

    Ajmo ovako. kometar od “Povezuzje bloggere” je od čoveka kojega smo danas banovali kako bi zaštitili druge korisnike od njega. Razlog je masovno slanje adult poseta preko bloga svemirac.com (koji i sam sada reklamira u komentaru iznad), u prevodu čovek je hteo da pere loše posete tako što bi slao linkerima loše posete i dobio dobre nazad. Posete su trash i naš cilj je da ne “inficiramo” sistem takvim posetama.

    Što se adsense-a tiče, to je totalna glupost smišljena samo da napakosti linkerima. 2leep broji milione korisnika koji koriste adsense i mnoge druge sponzore.

    Što se utisaka slanja poseta i sl. tiče, svi koji su u sistemu već znaju kako linkeri funkcionišu i koliko poseta šaljemo.

    Toliko o tome.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  30. Darko Drazic says:

    Linkeri! Svaka vam čast. Filter za 16+ je OK. Rastite, rastite …

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  31. Jovan Marić says:

    Update: od danas imate mogućnost odabira kategorija koje će se prikazivati na vašem blogu ili sajtu.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  32. jelajelena says:

    Ja sam Jelena sa mladosti.. Htela bih pozdraviti gospodina Marica i zahvaliti mu se za poslate linkere.. moj sajt je povecao posecenost preko 60%. Zaista nepostoji bolji nacin za povecanje posecenosti od linkera,( a ja sam sve probala) zato ih ja toplo preporucujem svima koji zele da svoje sajtove dignu u “visine”
    Hvala Vam jos jednom najbolji ste!! Jelena

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)
  33. Goran says:

    Lose iskustvo na kraju. U pocetku je sve bilo dobro, a sada sam primetio da Linkeri mnogo favoriziju neke njihove sajtove, a nas ostale zapostavljaju, jedino mi posalju veliku posecenost kad odobre linkove i oni budu na pocetnoj strani, a posle mnogo slabo, izasao sam iz sistema i necu se vratiti dok ne uzmu opet posteno da rade. Sada isprobavam jedan novi servis koji radi na slicnom principu u pitanju je http://www.linkoteka.rs
    Negativne strane linkera zbog kojih sam izasao iz sistema:
    – na odobrenje clanka se veoma dugo ceka
    -cesto puta su mi clanci odbijani iz razloga “dosadna tema”
    -favorizovanje sopstvenih ili partnerskih sajtova…

    Linkoteka.Rs sistem koristim vec nedelju dana i utisci su veoma pozitvni. Najvise me je odusevila detaljna statistika za svaki clanak, broj prikaza, broj pregleda, CTR, kao i prikaz mojih clanaka kao reklamnih bannera na pocetnoj strani… Kao i svaki sistem koji je nov ima i negativne strane, poslao sam im na mail par saveta za poboljsanje pa cemo videti.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 3.0/5 (2 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Komentari su zatvoreni.