fbpx

Zastoj u pregovorima za komercijalni blog servis

Kako me je veći broj osoba pitao šta se dešava sa najavom za komercijalni blog servis, a vidim da ima i veći broj posetilaca na tom članku nego što je uobičajeno, pa da i objavim šta se dešavalo, i šta se trenutno dešava:

  1. Investitor je nešto pre nego što ću objaviti prvu informaciju davao uverenja da će servis sigurno krenuti, i da je samo pitanje sa koliko blogera krenuti na početku.
  2. Kada je krenulo objavljivanje prosečnog broja posetilaca po blogovima, ispostavilo se da je investitor imao optimističnije procene broja posetilaca nego što su realne, i shvatio je da je potreban duži period da se zamišljeni poslovni model isplati u praksi.
  3. Počela su preispitivanja modela zarade, pa je na kraju ostavljeno da prođe još neko vreme, da se u međuvremenu poveća posećenost blogova, pa ćemo videti da li će investitor ući kasnije u ovaj posao ili ne.

Na žalost, ovaj investitor neće da uđe u veći finansijski rizik, tj. da duže finansira blogove bez ostvarene zarade za njega, i to je razlog zašto ceo ovaj deal i dalje nije pomeren sa mesta.

Ovom prilikom bih se izvinio svima koje sam kontaktirao povodom ovog potencijalnog posla, jer nisam imao uvid u to da će čovek jednostavno da zaustavi celu priču, jer prvobitne indicije nisu išle u tom pravcu.

Na žalost: “Ruka koja daje je uvek iznad ruke koja prima“…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Zastoj u pregovorima za komercijalni blog servis, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

4 odgovora na Zastoj u pregovorima za komercijalni blog servis

  1. M says:

    Obzirom da su Vam tekstovi “pismeni”, obratite pažnju da ste trebali da napišite “Ovom prilikom bih se izvinio” (ne izvinuo, čime se označava telesni pokret).

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  2. Draganva says:

    Hvala.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  3. Eniac says:

    U principu ako se dobro odradi posao oko optimizacije i izaberu blogeri koji bi bili referentni mislim da bi i u ovoj situaciji mogao da se odradi dosta dobar posao sa recimo par hiljada poseta dnevno. Mozda poseta nije velika, ali je dosta solidno targetirana, obzirom da ozbiljnije blogove ne citaju siroke narodne mase, vec vrlo verovatno oni sa boljom kupovnom moci. E sad, iskreno, ne znam kakva je ideja servisa da bih mogao detaljnije da sudim… U svakom slucaju steta je sto se ne radi sto pre na tome

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  4. Naravno, investitor je imao za nekoliko 100% optimističnije procene od realnih.
    I naravno, očekivao je istant profit. I sada će sačekati da se tržište razvije.
    Ono što investitoru verovatno nije palo na pamet je jedna prosta činjenica – tržište će razviti neko ko ima hrabrosti da rizikuje. I onda za pomenutog investitora neće ostati previše mesta.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Komentari su zatvoreni.