WordPress igrarije

Obzirom da sam se satima igrao sa novim izgledom i funkcionalnostima ovog bloga, možda bi bilo interesantno da napišem svoja iskustva sa pojedinim plug-inovima koje sam ubacio, ili ću ih jednom dodati na blog.

Dok sam još kopirao sam WP u ciljni folder, dodao sam plug-in WP-UserOnline i Google Sitemaps. Oba plugina sam koristio i na engleskom blogu, i smatram ih obaveznom postavom WP-a. Blog nisam javno pustio dok nisam instalirao Cryptographp (captcha plugin za komentare).

Na ovom blogu sam veoma uspešno isprobao Optimal Title plugin, koji ću od sada redovno da koristim, dok se nešto kvalitetnije ne pojavi u samom WP-u.

Zatim sam dodao u kompletu Popularity ContestPopular Posts Widget. Na kraju sam dodao cForms i Share This.

Kada prođe dovoljno vremena, verovatno ću dodati celu stranicu o najpopularnijim temama na blogu, a kada budem imao vremena hoću da dodam tagove, sem ako me u međuvremenu ne ubede da pređem na WP 2.3, verzija koja podržava tagove.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
WordPress igrarije, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

kako-do-posla

Naručite seminar "Kako do (boljeg) posla u 21. veku" i dobijate besplatno knjigu.

Knjiga “Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru” u fokusu ima savete kako danas iskoristiti formalnu i neformalnu edukaciju da bi se došlo po posla. Pohađanjem onlajn seminara, kroz konkretne i praktične primere dobićete detaljna uputstva o tome kako da radite na svom kontinuiranom poslovnom usavršavanju. Cena seminara i knjige je 2.990 din.

Autor teksta: Dragan Varagić, 03/07/2007, RSS

Komentari su zatvoreni.