Upis na Specijalističe e-biz studije u septembru i popusti za profesionalne kurseve

Kao što je i ranije bilo najavljeno, u toku septembra biće zvanično raspisan konkurs za Specijalističke strukovne studije iz e-poslovanja na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, u sklopu poslovne škole IIM/EURO.

Na sajtu poslovne škole IIM/EURO zainteresovani mogu već preuzeti prijavu za upis, i postaviti eventualna pitanja preko kontakt podataka koji se nalaze na svakoj stranici sajta (preporuka je da zbog efikasnosti šaljete pitanja putem priloženog e-mail-a – iimeuro (at) gmail.com).

Profesionalni kursevi iz e-marketinga i online PR-a
po starim cenama do kraja septembra

Zainteresovani za najaktuelnija konkretna znanja iz oblasti Internet marketinga i online PR-a mogu se prijaviti do kraja septembra za pohađanje kurseva po starim cenama koji se održavaju na FTN-u u Novom Sadu.

kao što se u ponudi može primetiti, predstavljena su i dva nova kursa – Komunikacija putem društvenih medija (Social Media Optimization) i Upravljanje Internet reputacijom (Internet Reputation Management). Detalji o ovim kursevima biće objavljeni u narednim danima.

Od oktobra, cene kurseva biće povećane za minimalno dvadeset odsto.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Upis na Specijalističe e-biz studije u septembru i popusti za profesionalne kurseve, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

kako-do-posla

Naručite seminar "Kako do (boljeg) posla u 21. veku" i dobijate besplatno knjigu.

Knjiga “Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru” u fokusu ima savete kako danas iskoristiti formalnu i neformalnu edukaciju da bi se došlo po posla. Pohađanjem onlajn seminara, kroz konkretne i praktične primere dobićete detaljna uputstva o tome kako da radite na svom kontinuiranom poslovnom usavršavanju. Cena seminara i knjige je 2.990 din.

Autor teksta: Dragan Varagić, 13/08/2008, RSS

Komentari su zatvoreni.