TMT.Ventures Conference & 7 Minutes Startup Contest, Zagreb, 28. oktobar

U Zagrebu će se 28. listopada ove godine održati TMT.Ventures’08 Zagreb, konferencija o IT poduzetništvu i poslovanju u organizaciji udruge Initium. TMT.Ventures konferencije okupljaju poduzetnike, investitore te menadžere tehnoloških tvrtki
srednje i istočne Europe, a dosad su se održale u Kievu, Pragu, Budimpešti i Varšavi (http://snurl.com/tmt-ventures). Cilj konferencije je okupiti IT profesionalce iz srednje i istočne Europe s naglaskom na Hrvatsku, Srbiju, Sloveniju i BiH.

U sklopu konferencije organizira se i 7 minutes natjecanje, a 5 finalista dobiti će priliku prezentirati svoj startup na konferenciji. Natjecanje je otvoreno za sljedeće startupe:

– internet i mobilne usluge
– ecommerce aplikacije i tehnologije
– multimedijalne inovacije
– tehnologije za integraciju offline i online segmenata
– web 2.0 inovacije
– elektronske inovacije za krajnje korisnike

Startupi mogu doznati detalje te prijaviti se na 7 minutes na http://www.tmtevents.eu/conference-tmt_ventures_2008_cee-12.html.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
TMT.Ventures Conference & 7 Minutes Startup Contest, Zagreb, 28. oktobar, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

kako-do-posla

Naručite seminar "Kako do (boljeg) posla u 21. veku" i dobijate besplatno knjigu.

Knjiga “Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru” u fokusu ima savete kako danas iskoristiti formalnu i neformalnu edukaciju da bi se došlo po posla. Pohađanjem onlajn seminara, kroz konkretne i praktične primere dobićete detaljna uputstva o tome kako da radite na svom kontinuiranom poslovnom usavršavanju. Cena seminara i knjige je 2.990 din.

Tagovi: 

Autor teksta: Dragan Varagić, 29/09/2008, RSS

Komentari su zatvoreni.