Telenor online shop by Intesa online processing, DINA status report

Edit: Eto, istovremeno je Vladimir Aleksic objavio na Internodijumu info o ovom shop-u:
http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=3703
————

Dobio sam informaciju, iako jos ne znam koja je adresa sajta (ili da li ce sajt biti u sklopu aktuelne adrese), da je prvi shop koji podrzava VISA/Mastercard kartice preko Intesa online gateway-a Telenor online shop. Cuo sam da ce o tome informacija ici danas… Pa videcemo.

Inace, dosao sam do informacija da se priprema jos nekoliko shopova preko Intesa online processing-a i da bi do jeseni trebalo da prorade, ali dalje nista nisam saznao – ko, sta, gde…

Gde je DinaCard?

Izvesno vreme cujem da postoje problemi sa Telekomom, jer payment gateway-ima koji su potpisali rad sa DinaCard sistemom uporno ne isporucuje uslugu Frame Relay, iako je to trebalo da se desi pre mesec dana. Da ne ulazim otkuda takav postupak od strane Telekoma (po jednoj verziji, imaju i oni neke interese sa online payment sistemom koji su razvili), ali se trenutno vrse poslednja testiranja sistema preko drugacije vrste Internet konekcije od one koja je bila preporucena u uslovima NBS.

Koliko znam, ima zainteresovanih banaka, ali jos ni jedna nije konkretno potpisala ugovor o online procesingu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Telenor online shop by Intesa online processing, DINA status report, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

kako-do-posla

Naručite seminar "Kako do (boljeg) posla u 21. veku" i dobijate besplatno knjigu.

Knjiga “Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru” u fokusu ima savete kako danas iskoristiti formalnu i neformalnu edukaciju da bi se došlo po posla. Pohađanjem onlajn seminara, kroz konkretne i praktične primere dobićete detaljna uputstva o tome kako da radite na svom kontinuiranom poslovnom usavršavanju. Cena seminara i knjige je 2.990 din.

Autor teksta: Dragan Varagić, 02/07/2007, RSS

Komentari su zatvoreni.