Surround Marketing koncept

Surround Marketing koncept je autorsko delo glavnog advertajzing menadžera Microsoft India – Arun Poojari (2008.), čije objašnjenje možete pronaći u članku Mary Lou Roberts.

Ovo je interesantna vizuelna predstava mišljenja da društveni mediji (društvene mreže, pogotovo) služe dominantno kao “konektor” između organizacije i korisnika. Prema ovom konceptu najbolji sistemi konverzije jesu SEO i PPC modeli oglašavanja (pogledati detaljniju razradu podele sistema online promocije prema efektima koje ti sistemi/taktike daju).

Surround Marketing Concept

Mnogi se nadaju da će budućnost društvenih medija doći “bliže u kontakt” sa direktnim efektima promocije organizacije (konerzija) – što ćemo moći da vidimo da li će se desiti ili ne u naednim godinama.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Povoljno!

kako-do-posla

Naručite seminar "Kako do (boljeg) posla u 21. veku" i dobijate besplatno knjigu.

Knjiga “Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru” u fokusu ima savete kako danas iskoristiti formalnu i neformalnu edukaciju da bi se došlo po posla. Pohađanjem onlajn seminara, kroz konkretne i praktične primere dobićete detaljna uputstva o tome kako da radite na svom kontinuiranom poslovnom usavršavanju. Cena seminara i knjige je 2.990 din.

Tagovi: 

Autor teksta: Dragan Varagić, 03/05/2009, RSS

Komentari su zatvoreni.