fbpx

Strast online preduzetništva – Brendovi.com

Petar Stanić se upoznao sa značajem brendova radeći u veleprodaji sportske odeće i obuće. Sarađujući sa celim tržištem Srbije primetio je da svest o značaju brenda, poznavanje istorijata i nastanka brendova veoma mala.

Petar se susreo sa knjigom Biblija brendova (o odeći i obući), koja je predstavljala inicijalnu kapislu projekta Brendovi.com koji je zvanično lansiran pre šest meseci.

Ideja je bila: Zašto ne pružiti posetiocima sajta svojevrsnu enciklopediju svih svetskih brendova, vesti o najnovijim trendovima, kampanjama, cenama i strategijama kompanija i brendova. Brendovi.com nudi mogućnost da se na najlakši način upoznaju različiti  brendovi,  uštedi vreme i novac donošenjem odluke o najboljem odnosu cene i kvaliteta pojedinačnih brendova.

Petar kaže – “Kako su se povećavali kontakti sa kompanijama, brendovima javila se komercijalna misao da su naši posetioci, ljubitelji brendova, prava ciljna grupa za reklamiranje brendova. Osnovana je firma brendovi.com koja bi dala potvrdu odgovornosti i posvećenosti poslu. Danonoćnim radom je prošireno znanje vezeno za internet poslovanje, marketing, e-biznis.

Pre 6 meseci, na početku rada sam neprestano proveravao statistiku i kada bih primetio da je jedan posetilac online bio sam zadovoljan. Sada kada je u svakom trenutku veliki broj posetilaca na sajtu, to je jedna dodatna obaveza da se nastavi sa radom, da taj rad bude profesionalan, i da opravdamo poverenje koje su mi u početku pružali samo prijatelji jer je internet poslovanje velika nepoznanica u Srbiji.

Na našem web tržištu još uvek nije lako pokriti troškove poslovanja i zaraditi, ali baš zbog očekivanog razvoja Internet predstavlja plodno tlo i posao budućnosti. Ideja je da se pozicioniramo kao vodeći specijalizovani portal u regionu, i iz tog razloga sakupljen je probran tim novinara, web dizajnera, marketing menadžera, prevodilaca i grupa koje  predstavljaju potrošače brendova.

Vizija nije toliko komercijalna, ne želimo da budemo veliki kao Google već da se nađemo na listi kompanija za koju je najbolje raditi i otuda saradnja sa mladim talentima u raznim oblastima.”

Petru je ovaj projekat jedini posao, očekuje ga dosta rada na na dodatnom unapređenju sajta i sadržaja, sve u kontekstu mišljenja i želja njegovih korisnika.

Ako vas interesuje, pogledajte liste Top 100 brendova 2008. prema glasovima čitalaca ovog sajta.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Strast online preduzetništva - Brendovi.com, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

1 odgovor na Strast online preduzetništva – Brendovi.com

  1. Poštovani Dragane, zahvaljujem Vam se na objavljenom tekstu ali imam nešto da dodam. Lista Top 100 brendova je napravljena na osnovu istraživanja britanske agencije za istraživanje globalnog tržišta i svetskih brendova Millward Brown što posetioci mogu videti u tekstu Lista najvećih brendova.

    Prema glasovima čitalaca nastali su rezultati Top brend u Srbiji 2008.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Komentari su zatvoreni.