fbpx

Sta je po meni smisao drzanja predavanja…

This is a forwarded message
Date: Tuesday, June 6, 2006,
Subject: Pitanje i zahvalnost!

=================Original message text===============
Profesore Varagicu,

Ja sam na osnovu Internet marketing plana (semestralni rad na predmetu Internet marketing, www.vets.edu.yu) napravila prijavu za takmicenje Naucno-tehnoloska inovacija 2006.

Prosla sam u drugi krug takmicenja, u 178 ideja na nivou cele Srbije. Pocetni nagradni fond je 5 000 000 din, a sluzi iskljucivo za otvaranje preduzeca, proizvodnju i reaizaciju ideje na trzistu – za fizicka lica ili kreditiranje preduzeca cija je ideja! Napravila sam mali tim sa kojim cu da radim na daljem razvoju i realizaciji ideje u okviru takmicenja, ali i mimo njega. U drugom krugu imamo organizovano nekoliko treninga koji su zaista odlicno koncipirani, (Analiza trzista, Biznis Plan i sl. ).

Na tim treninzima sam se istakla zahvaljujuci znanju iz Internet marketinga, pa je posle mog predstavljanja ideje i nekoliko saveta njih desetak vec odustalo, a kasnije jos njih 5. Malo taktike u izlaganju i indirektno sam stvarala sliku o meni, i tako sam dobila ponude za rad u dve firme koje su moja konkurencija na tamicenju! Naravno, nezavisno od takmicenja!

Inace ima jako malo mladih ljudi koji su prosli, a uglavnom preduzeca stoje iza tih ideja i timova, tako da cu se valjda snaci!

Vesna Raskovic sa Ekonomskog fakulteta u Novom Sadu je bila predavac i posle me pitala odkud zmam sve te stvari, koje sam tamo rekla i objasnila (Istrazivanje i statistike na Internetu, Tehnike Internet marketinga i sl.) morala sam da se pohvalim da sam to naucila od Vas! Inace, bila je na E-trovini 2005 i kaze da Vas zna.

Nadam se da ce ili je vec saobracaj na sajtu www.pretraga.co.yu uvecan, jer sam dozvolila sebi tu slobodu, da pred skupom koji je bio u PKS, na treningu Analiza tržišta, predstavim sta se sve tamo moze naci, Vasu knjigu i sl., prvo indirektno, a onda direktno Zanimanje i reakcije na to su bile odlicne.

*Hvala Vam na znanju koje sam stekla slusajuci Vasa predavanja, Vasim savetima i tome sto ste nas terali ukljucimo mozak!*

*Mislim da nema reci , ali da ce biti nacina, da Vam s zahvalim na svemu, i nadam se da cete sa mojim timom slaviti pobedu na NTI 2006, otvaranje preduzeca GEMA, ali i da cu vec sledece godine na E-trgovini 2007 ili E-trgovini 2008 predstaviti ono sto je GEMA uradila!*

==============End of original message text===========

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Sta je po meni smisao drzanja predavanja…, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

1 odgovor na Sta je po meni smisao drzanja predavanja…

  1. raftingTAROM says:

    I ja mogu da kažem da sam izuzetno ponosan na znanje koje sam stekao na predavanjim iz IM. Evo, semestar samo što se završio, a već sam upisao besplatan kurs na FON-u za Izradu i implementaciju Internet biznis plana. Znam se da ću rasturiti one FON-ovce. Pored toga, određen broj profesora sa VETŠ me savetuje da završim fakultet, ali mene želja ipak vuče ka spec.studijama u NS-u. U ostalom želim da radim ono što volim, a ne da jurim prefiks ispred imena i prezimena. Imam još 4 ispita i diplomski za koje imam ambicije da očistim već u junu, a sve to kako bi smo se u septemru ponovo družili. U NS-u ovog puta. Pozdrav

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Komentari su zatvoreni.