SezamProHosting – fuzija hosting servisa SezamPro i Ehost.co.yu

Update 04.08: SezamProHosting ima svoj korporativni blog na adresi
http://hosting-ehost.com/blog/.

Kolega Ranisavljević je na svom blogu objavio informaciju o spajanju hosting servisa Ehost.co.yu i hosting sektora ISP-a SezamPro, formiranjem nove firme “SezamProHosting” koja objedinjuje ove servise. Jedan od razloga mog pokretanja teme o kupovinama na Webu upravo je bila i ova fuzija, koja se formalno desila pre dve nedelje potpisivanjem ugovora između glavnih aktera.

Servis će zvanično biti pokrenut na jesen, kada ću detaljnije opisati kako je došlo do ovog spajanja, a ceo proces je pokrenut nakon jednog razgovora na ovogodišnjoj “E-trgovini“.

Na ovaj način SezamPro je dobio veoma kvalitetnu ekipu koja će održavati i razvijati hosting servis na način kako se trenutno radi u razvijenim zemljama, a E-host je dobio strateškog partnera i dovoljne resurse da može da se posveti isključivo poslu razvoja i održavanja kvalitetnog hosting servisa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
SezamProHosting - fuzija hosting servisa SezamPro i Ehost.co.yu, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

kako-do-posla

Naručite seminar "Kako do (boljeg) posla u 21. veku" i dobijate besplatno knjigu.

Knjiga “Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru” u fokusu ima savete kako danas iskoristiti formalnu i neformalnu edukaciju da bi se došlo po posla. Pohađanjem onlajn seminara, kroz konkretne i praktične primere dobićete detaljna uputstva o tome kako da radite na svom kontinuiranom poslovnom usavršavanju. Cena seminara i knjige je 2.990 din.

Autor teksta: Dragan Varagić, 27/07/2007, RSS

1 odgovor na SezamProHosting – fuzija hosting servisa SezamPro i Ehost.co.yu

 1. Eniac says:

  Uh, hvala bogu, imam jedan sajt na Sezamu i uzasno su birokratizovani sto zna da smara kad treba nesto hitno da se uradi. Nadam se da ce biti bolji po tom pitanju u buduce

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Komentari su zatvoreni.