PRiznanje 2008. za E-PR sektor McCann PR-a

Društvo Srbije za odnose sa javnošću pre dva dana je dodelilo svoja tradicionalna godišnja PRiznanja.

U kategoriji “Inovativna upotreba novih tehnologija” nagradu je dobio E-PR sektor agencije za odnose sa javnošću McCann Erickson Public Relations za “Inovativan pristup i primenu novih medija u odnosima s javnošću, zahvaljući kojima je realizovana priprema za lansiranje novog web portala kompanije Coca-Cola (www.coca-cola.co.yu)”

Radi se manje o buzz-u koji je generisan pred promociju a mnogo više o punjenju sajta inicijalnim originalnim materijalom i testiranju funkcionalnosti koje je obavilo više od 200 osoba koje su tokom mesec dana saznale dev adresu sajta, registrovale se i dale svoje mišljenje.

Za celu ovu priču (nagradu), glavni odgovorni je Miloje Sekulić, a moja malenkost je bila gost na konferenciji za medije povodom ovog sogađaja.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
PRiznanje 2008. za E-PR sektor McCann PR-a, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

kako-do-posla

Naručite seminar "Kako do (boljeg) posla u 21. veku" i dobijate besplatno knjigu.

Knjiga “Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru” u fokusu ima savete kako danas iskoristiti formalnu i neformalnu edukaciju da bi se došlo po posla. Pohađanjem onlajn seminara, kroz konkretne i praktične primere dobićete detaljna uputstva o tome kako da radite na svom kontinuiranom poslovnom usavršavanju. Cena seminara i knjige je 2.990 din.

Autor teksta: Dragan Varagić, 17/05/2008, RSS

Komentari su zatvoreni.