PPC trziste u Srbiji – razvoj situacije

Interesantno je videti, na osnovu dostupnih informacija, sta se novo desava (ili sta ce se novo desavati) na trzistu mreza kontekstualnog oglasavanja (Pay Per Click oglasavanje – PPC networks, servisi koji omogucuju kontekstualno oglasavanje na razlicitim sajtovima koji su partneri odredjene/odredjenih mreza) u narednim mesecima u Srbiji, a sta se vec desava.

Na trzistu je trenutno aktuelan Google (dobili su konsultanta za Srbiju), kao i rumunski Urbae.

Na E-trgovini ove godine predstavili su se E-target, koji ce se u narednim mesecima pojaviti sa svojim servisom u Srbiji.

Na BlogOpen-u Martin Birač (Mojblog.hr, Mojblog.co.yu) je najavio servis Xclaim, koji ce se u narednim mesecima pojaviti i u Srbiji.

Pored pomenutih servisa, u Srbiji rade i PPC servisi koji se ne nude na drugim sajtovima, kao sto su Radar.co.yu, Krstarica, Klik.co.yu, Pogodak.co.yu (nije jos poceo sa prodajom oglasavanja).

Kao sto se moze videti, bez obzira sto kod nas PPC advertajzing kod na jos nije dovoljno razvijen (u svetu 40% svog online oglasavanja ide na PPC advertising), postoje svi preduslovi da nesto krene na bolje u ovoj oblasti (ako ne ulazimo u razmatranje politicke situacije).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
PPC trziste u Srbiji - razvoj situacije, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

kako-do-posla

Naručite seminar "Kako do (boljeg) posla u 21. veku" i dobijate besplatno knjigu.

Knjiga “Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru” u fokusu ima savete kako danas iskoristiti formalnu i neformalnu edukaciju da bi se došlo po posla. Pohađanjem onlajn seminara, kroz konkretne i praktične primere dobićete detaljna uputstva o tome kako da radite na svom kontinuiranom poslovnom usavršavanju. Cena seminara i knjige je 2.990 din.

Autor teksta: Dragan Varagić, 09/05/2007, RSS

Komentari su zatvoreni.