fbpx

Osvrt na okupljanje povodom 5 godina ES leta

Miloje Sekulic i Zoran Torbica su u subotu (30.06.) organizovali u Beogradjanki okupljanje povodom 5 godina ES leta. Sam povod i detaljniji opis dogadjaja moze se videti na Eniax-ovom blogu. A evo i slika.

Ovakvi skupovi uvek donose interesantne price, a meni su ovom prilikom skrenuli paznju Dusan Belic (sa kojim sam i dosao na skup, a nismo se davno pre toga videli i culi), Aleksic Goran sa svojom koleginicom (nisam dobio vizit kartu, pa nisam zapamtio ime) i Vladimir Jovanovic (a.k.a. McKracken).

Od Dusana sam jos na putu do BGD-a cuo veoma inspirativnu pricu o tome kako je razvio IntoMobile blog i prodao ga jednoj USA b2b mobile business firmi, gde sada za platu od oko 2.000 EUR/mes pise oko 10 postova dnevno na istom blogu 🙂 Obzirom na prosecnu duzinu postova, nije ni cudo da mu treba za ceo posao pronalazenja i pisanja ne vie od 3 sata dnevno. Valda cu ovaj put uspeti da ga “nateram” na sledeci Case Study Day na Spec. studijama (skoro svi predmeti imaju po jedan dan – 4 sata za 4 studije slucaja iz real e-business-a).

G. Aleksic (pored mene na videu) sa svojom prijateljicom iz Italije ima interesantnu pricu kako su videli potencijalno interesantan dogadjaj u BGD-u (okupljanje o kojem je ovde rec), pa da saznaju nesto vise, i upoznaju neke osobe sa kojima bi krenuli u nove Internet projekte, prvenstveno u Italiji i za italijansko trziste. Eto zasto je dobro dolaziti na ovakve i sl. skupove – nikada ne znas kakva prilika za potencijalni dobar kontakt (ako ne i citav posao) postoji u “prikrajku”.

Znam za primer jedne poznate Web dev firme iz NS koja u poslednjih 5 godina ima 80% poslova iz inostranstva do kojih su inicijalno dosli na osnovu jednog relativno neobaveznog razgovora na jednoj zurci u BGD-u!

Vladimir Jovanovic je definitivno veoma interesantan covek sa veoma velikim obrtima (prometima) od e-business-a, i definitivno cu ga zvati da prica na FTN-u.

Drago mi je da sam na skupu video i puno drugih osoba, a najvise mi je drago da je na skupu bio znacajan broj mojih studenata sa VETS-a.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Osvrt na okupljanje povodom 5 godina ES leta, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

1 odgovor na Osvrt na okupljanje povodom 5 godina ES leta

  1. Zahvaljujem što je moja malenkost pomenuta, a dama bez vizit karte je Valerija Brkljač.

    Ne bih da dužim i ponavljam pomenuto, ali bih dopunio možda ono što je rečeno sa par utisaka i imena. Iako se manje više svi znamo po “čuvenju” ipak je ovaj susret bio neko malo otkrovenje – sala puna jako kvalitetnih ljudi i stručnjaka. Pravo je zadovoljstvo upoznati Aleksandra Ilića, kao i čuti Gorana Opačića, Goranu Tomanović, Bogdana Brkića i ostale.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Komentari su zatvoreni.