fbpx

Oblast: Promocija

Najvažniji kanali komunikacije i tehnike marketinga

Kompanija kreiranim sadržajem šalje poruku putem nekog kanala komunikacije, ili neke vrste medija, da bi ta poruka stigla do određene grupe korisnika / potencijalnih kupaca. Kada do korisnika ili kupaca nekako stigne poruka, oni bi trebalo da uoče (registruju) poruku i da je razumeju (detaljnije).
Određena tehnika e-marketinga služi da se...

Mikro momenti – Promocija na osnovu poznavanja namere korisnika

Praksa je pokazala da se razlika u prodajnim (e-commerce) efektima kod dobrih i odličnih onlajn prodavaca (e-trgovaca) razlikuje u primenjenim znanjima o namerama ciljnih grupa kojima se kompanija obraća, kao i o znanju procene faze odluke u kojoj se nalazi potencijalni kupac. Sve kompanije sa odličnim onlajn prodajnim rezultatima imaju...

Kako skrenuti pažnju na sebe kreiranjem sjajnog sadržaja? Primer fotografija Jovane Rikalo

Update 13.02.2017.: Na Fejsbuku se pojavio niz optužbi da je rad ove devojke velikim delom kopiranje radova drugih fotografa. Pregledajte, pa prosudite sami... U prethodnom tekstu na ovom blogu sam po ko zna koji put pomenuo da je najveći problem i najveća šansa da imate koristi od sadržaja koji kreirate onlajn - upravo to da nema puno...

Karleušine lekcije iz promocije Vs. Srpska Mitomanija

Nepobitne činjenice u vezi sa Jelenom Karleušom (JK):
  • Karleuša je popularna pevačica novokomponovane etno/folk/pop... (smestite u fah po želji) muzike, koja ima stotine hiljada slušalaca/fanova na prostorima okolnih država, a najviše u Srbiji, naravno.
  • Omražena je od strane onih koji ne slušaju taj tip muzike, naročito od strane...

ROE – Koliko korisno trošimo vreme na društvenim medijima?

Jedan od velikih problema pri kompanijskom usvajanju strategija korišćenja društvenih medija jeste činjenica da svaka pojedinačna platforma za društvene medije oduzima dosta vremena i to u različitim segmentima:
  • Potrebno je odvojiti od radnog vremena dosta termina za inicijalnu edukaciju o korišćenju raznorodnih društvenih medija.
  • ...
Strana 1 od 212