fbpx

Oblast: Biznis inkubatori

ICT Hub – Pomoć za uspešno pokretanje sopstvenog biznisa

Jedini način da se u ovim krajevima smanji broj nezaposlenih mladih osoba jeste njihovo osposobljavanje iz oplasti preduzetništva i samozapošljavanja. U tom kontekstu, otvaranje specijalizovanog biznis inkubatora za ICT preduzetnike - ICT Hub je korak u pravom smeru. Biznis inkubatori služe za podršku novo osnovanim firmama - tzv.

Budućnost edukacije u praksi: Link Group Apprentice i Business Incubator programi

Napomena: Iako imam različite vrste poslovnih odnosa sa kompanijom Link Group, ovaj tekst nije sponzorisan, i predstavlja moju slobodnu volju da objavim informaciju o dva programa koji su pokrenuti za potrebe Biznis akademije, IT Akademije i Visoke škole ITS, i koji predstavljaju ozbiljan iskorak u poimanju savremene edukacije na ovim prostorima.
...

StartLabs u Srbiji – Šta je to biznis akcelerator?

Prošle nedelje se u Srbiji desio jedan veoma važan događaj - zvanično je objavljeno da je počeo sa radom prvi domaći biznis akcelerator - StartLabs. Ovu informaciju je pored specijalizovanog sajta za startape - StartIT, objavila hrvatska Netokracija i Blic (što sam uspeo da pronađem na vebu). U poslednja dva dana sigurno sam obavestio...