Netvibes/Del.icio.us: Buzz & Zeitgeist… Interesantno

U poslednje vreme pratim različite teme preko sajta Netvibes.com, Britney Spears pregnant with Kevin Federlineuključujući i nekoliko tagova sa social bookmarking buzz sajta Del.icio.us (uskoro ću pisati o ovoj temi).

Pregledao sam Yahoo Buzz i Google Zeitgeist. Pažnju mi su mi privukli podaci sa internacionalnih Google pretraživača, konkretno da je jedna od deset najtraženijih fraza u Rusiji “Outdoor Advertising”! Pretpostavljam da se radi o nekom kontekstu, ali je svakako meni ovo bilo interesantno.

Yahoo-ov Buzz mi je privukao pažnju u delu sa najgledanijim slikama, gde ubedljivo vodi Britney Spears, iako je nema na Buzz listama. Nije bitno da li je na slikama sama ili sa mužem (Kevin Federline) – pogledati linkovanu sliku. Bitno je izgleda što je trudna. Nije mi poznato koja je to ciljna grupa, ali mi je interesantno…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Netvibes/Del.icio.us: Buzz & Zeitgeist… Interesantno, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

kako-do-posla

Naručite seminar "Kako do (boljeg) posla u 21. veku" i dobijate besplatno knjigu.

Knjiga “Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru” u fokusu ima savete kako danas iskoristiti formalnu i neformalnu edukaciju da bi se došlo po posla. Pohađanjem onlajn seminara, kroz konkretne i praktične primere dobićete detaljna uputstva o tome kako da radite na svom kontinuiranom poslovnom usavršavanju. Cena seminara i knjige je 2.990 din.

Autor teksta: Dragan Varagić, 20/12/2005, RSS

1 odgovor na Netvibes/Del.icio.us: Buzz & Zeitgeist… Interesantno

 1. Goran Aničić says:

  "Britney Spears" i "Paris Hilton" se gotovo na svim pretraživačima smenjuju u vođstvu kao najfrekvventniji termini za pretragu. Tako je bilo i prošle godine. I jedna i druga su odlični skandal-majstori, a odlično manipulišu i medijima
  http://www.personalmag.co.y

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Komentari su zatvoreni.