fbpx

Najčitaniji tekstovi sa bloga u 2009.

Pregledao sam najčitanije tekstove iz ove godine na ovom blogu (na listi najčitanijih tekstova ima određeni broj onih koji su već godinama veoma čitani, ali njih nisam uzeo u obzir), i evo liste top 10 prema broju jedinstvenih čitalaca:

1. LifeStreaming in Action: Interactive Reality Show by Aurora & Blogowski je najčitaniji blog post iz 2009. g. Ovo izgleda pokazuje da reality show varijante ipak privlače najveću pažnju…

2. Ekskluzivno: B92 na tržištu online Nekretnina – MojKvadrat.rs – Ekskluziva prolazi, naročito kada se govori o nokome, ili nečem poznatom, kao što je u ovom slučaju B92.

3. Domaći Facebook pedofil u klasičnim medijima – Klasična vest iz oblasti negativnog korišćenja Interneta definitivno privlači pažnju.

4. Najuspešnije e-biznis firme u Srbiji za 2008. g. – Drago mi je da ovaj tip tekstova zauzima visoko mesto po posećenosti, što i nije toliko čudno obzirom da se radi o postu tipa top liste, što korisnici inače “voledu”, a ta lista do tada nije bila objavljena.

5. Twitter RT-mania i nerazumevanje istog dokazuje koliko je interesovanje za Twitter.

6. Q-Voucher – Domaći PayPal-like (e-wallet) sistem naplate preko Interneta pokazuje da je korisnicima domaćeg Interneta (koji posećuju ovaj blog) ipak veoma bitno da proradi to veći broj sistema online naplate.

7. Nova uspešna viralna kampanja – VestiSrbija.com – opisuje stvarno interesantan fenomen koji je jedno od dešavanja što je obeležilo Internet dešavanja u 2009. – kampanja VestiSrbija.com.

8. Efekat “Susan Boyle” – pokazuje da je uvek interesantno pisati o događajima koji interesuju generalnu javnost, a ova žena je definitivno obeležila 2009. g.

9. Content Marketing – Karika koja nedostaje – napokon neki ozbiljniji stručan tekst, i drago mi je da se radi o oblasti koja će obeležiti narednu dekadu online promocije.

10. Studija slučaja Positive.rs: Integralni pristup online nastupu organizacije – veoma mi je drago što se ova studija slučaja našla među deset najčitanijih članaka iz 2009. g.

Hvala Draganu Babiću na ideji.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Tagovi: 

Autor teksta: Dragan Varagić, 30/12/2009, RSS

3 odgovora na Najčitaniji tekstovi sa bloga u 2009.

  1. Blogosfera prati trendove klasicnih medija 🙂

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  2. Miloje je sve rekao u jednoj rečenici.
    Sadržina koja privlači posetioca/čitaoca malo oscilira u odnosu na “nosače” informacija, tek toliko koliko pojedini sadržaji korespondiraju sa određenim medijem: blogom, društvenom mrežom, novinama, TV-om…
    Nema oko nas toliko tema da bi se “podelile” i bile ekskluzivno pravo pojedinih formi. Možda je razlika samo u tome ko sa koliko umeća iznese pred čitaoca sadržaj.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  3. Marko says:

    “Q-Voucher – Domaći PayPal-like (e-wallet) sistem naplate preko Interneta pokazuje da je korisnicima domaćeg Interneta (koji posećuju ovaj blog) ipak veoma bitno da proradi što veći broj sistema online naplate.”

    Ne treba što veći broj polurešenja, treba samo jedan koji radi kako treba, dostupan je manjim korisnicima i ima normalne provizije – bilo m payment bilo kartice.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  4. […] Ovom prilikom se zahvaljujem Draganu Varagiću na ideji za post. Podelite ovaj tekst sa […]

Komentari su zatvoreni.