Najbolji marketing blogovi – AdAge Power 150

AdAge.com je pre neki dan počeo da objavljuje listu najpopularnijih marketing/adertajzing/PR blogova na svetu – AdAge Power 150, preuzevši kompletan listing i metodologiju sa listinga Todd And Power 150. 23. jula Todd And je objavio ovu vest na svom blogu, a objašnjenje ove liste na sajtu AdAge je od 03.08.

AdAge Power 150 Marketing blogs
Ovaj servis sam pomenuo na svom engleskom blogu svojevremeno, a najinteresantniji detalj vezan za ovu listu je što objedinjuje objektivne faktore, kao što su Google PR, Technocrati i Bloglines rejting, sa subjektivnom ocenom Todd And-a.

Moj (engleski) sajt je na ovoj listi nekoliko meseci sa najvišim rejtingom oko 300. mesta, s tim da se još nisam dovoljno posvetio ozbiljnijoj promociji ovog sajta (zbog nedostatka vremena, ali i zbog nekih skorih aktivnosti koje bi trebale da utiču na brže poboljšanje rejtinga tog bloga).

Mislim da će uskoro ova lista postati “prenapućena” sa “naduvanim” rejtinzima sajtova, ali videćemo. Svakako se radi o dobrom izvoru za praćenje aktuelnih tema iz oblasti marketinga/advertising-a/PR-a.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Najbolji marketing blogovi - AdAge Power 150, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

kako-do-posla

Naručite seminar "Kako do (boljeg) posla u 21. veku" i dobijate besplatno knjigu.

Knjiga “Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru” u fokusu ima savete kako danas iskoristiti formalnu i neformalnu edukaciju da bi se došlo po posla. Pohađanjem onlajn seminara, kroz konkretne i praktične primere dobićete detaljna uputstva o tome kako da radite na svom kontinuiranom poslovnom usavršavanju. Cena seminara i knjige je 2.990 din.

Autor teksta: Dragan Varagić, 08/08/2007, RSS

Komentari su zatvoreni.