Najava seminara: “Kako uspešno prodavati izradu veb sajta?”, Novi Sad, 10.06.2017.

Od 1998. godine veoma sam često u situaciji da učestvujem u prodaji izrade veb sajta i da dodatno vodim projekat izrade veb sajta. Pre desetak godina mi se desilo da sam istovremeno bio učestvovao u vođenju 7 projekata izrade veb sajtova koji su bili u različitim fazama razvoja – a para nigde!

Nakon tog dešavanja sam potpuno promenio pristup vođenju projekata ovog tipa, i kreirao sam prvu verziju metodologije koja mi je omogućila dve važne stvari kada se kreira veb sajt za nekog klijenta:

 1. Klijent plaća projekat fazno i na vreme.
 2. Projekat ne traje u beskonačnost.

Dve godine kasnije saznao sam da godinama postoje metodologije veoma poznatih softverskih kompanija (kao što su npr. Microsoft i IBM) koje upravo rešavaju ove probleme koje sam tada imao, i na osnovu kojih sam unapredio sopstvenu metodologiju vođenja projekta izrade veb sajta.

Skoro dve decenije svojih znanja iz oblasti prodaje i vođenja projekata kreiranja veb sajtova sabrao sam u seminaru koji se održava u subotu, 10.06.

Kako prodati i uspešno završiti projekat izrade veb sajta?

Neke od najvažnijih tema koje ću detaljno objasniti kroz konkretne primere i dati različite vrste saveta iz različtih uglova posmatranja izrade veb sajta:

 • Kako odrediti cenu izrade veb sajta, a da to odgovara i klijentu i vama?
 • Kako ući u kategoriju pojedinaca i firmi koji izrađuju veb sajtove u četvorocifrenim ili petocifrenim iznosima u EUR, i koje su krakteristike projekata izrade veb sajta kada je vrednost projekta izuzetno velika?
 • Kako voditi projekat sa kompanijama koje nimalo ne razumeju ovu problematiku, i rešavati različite vrste nesporazuma?
 • Na koji način predstaviti uslugu izrade veb sajta za specifične ili različitie ciljne grupe kompanija?

Naučićete koja su osnovna pravila različitih tipova prodaje softvera (izrade veb sajta) u odnosu na vrstu potencijalnog klijenta, i na koji način voditi računa da klijent uvek radi ono što je potrebno da bi se projekat priveo kraju.

Pogledajte ovde detaljniji opis šta ćete sve naučiti ako prisustvujete ovom seminaru.

Po čemu je ovaj seminar drugačiji, šta ćete čuti novo?

 • Predstavljena je tematika izrade veb sajta iz različitih perspektiva interesa svih ciljnih grupa koje učestvuju u ovom poslu – od izvođača radova izrade sajta, preko kupca, operatera u kompaniji klijenta – do samog korisnika veb sajta.
 • Saznaćete na koje sve načine različite firme fokusiraju svoju delatnost usluga web razvoja – od prodaje veoma malim firmama, do prodaje “web eko-sistem” rešenja u milionskim budžetima za veb razvoj.
 • Naučićete na koji način se definiše cena prema mogućnostima klijenta da to plati, i kako se opravdava cena tako da je klijent na kraju i plati uslugu.

Zašto platiti ovakav seminar, kada dosta toga ima besplatno na internetu?

 • Besplatni kursevi, predavanja, seminari su obično fokusirani na tematiku koja obrazlaže zašto bi se kupila neka srodna usluga, a u ovom slučaju fokus je upravo na temi koja se veoma praktično obrađuje – kako povećati prodaju ako izrađujete veb sajtove.
 • Tematika kreiranja ponuda i celokupnog procesa prodaje izrade veb sajta je kompletno obrađena iz svih potrebnih perspektiva, da bi se sagledala šira i ukupna slika ovog procesa prodaje.
 • Vrednost koja se dobija ovim seminarom je mnogostruko veća od njegove cene, i investicija u ovaj seminar se veoma vrzo isplaćuje.

Gde i kada se održava seminar, kolika je cena, i da li će biti dostupan onlajn?

Seminar “Kako uspešno prodavati izradu veb sajta? se održava 010.06.2017. g. u Novom Sadu, na adresi Miše Dimitrijevića 17, Jana Caffe.

Seminar kreće tačno u 17:00 i traje do 18:30.

Nakon nekoliko nedelja ovaj seminar će biti dostupan preko servisa Predavanja.draganvaragic.com.

Cena seminara je 2.990 din.

Prijavite se na seminar “Kako uspešno prodavati izradu veb sajta?” preko formulara u nastavku:


Napomena: Dobićete povratni email sa instrukcijama za plaćanje.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Povoljno!

kako-do-posla

Naručite seminar "Kako do (boljeg) posla u 21. veku" i dobijate besplatno knjigu.

Knjiga “Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru” u fokusu ima savete kako danas iskoristiti formalnu i neformalnu edukaciju da bi se došlo po posla. Pohađanjem onlajn seminara, kroz konkretne i praktične primere dobićete detaljna uputstva o tome kako da radite na svom kontinuiranom poslovnom usavršavanju. Cena seminara i knjige je 2.990 din.

Tagovi: 

Autor teksta: Dragan Varagić, 07/06/2017, RSS

Komentari su zatvoreni.